ug_fa-3diplomalianne Eda34_ tam tersi aslında ne kadar iyi olduğunu gösteriyo canım 🥰 emme refleksi ve ciğer gelişimi iyi demekki çok hıçkırıyo
ebru23 Eda34_ bir zarari yok suanlik ama dogunca cok zarar yani anneye emiyolar tam uyucaklar hickirik tutuyo hayda yeni bastan emzir bakalim simdi 🤣
gizembickici Eda34_ aksine emme refleksi güçlenir diyorlar. Benim bebeğimi de surekli hickirik tutardı. Suan 2 aylik ve ilk dogdugundan beri emme refleksleri cok güçlü 😊
1_minik Karnımızdaki bebeğin hıçkırığını nasıl anlıyoruz ki ? İlk gebeliğim de bilmediğim için soruyorum..beni her sabah tutuyor hıçkırık geçiyor..
ug_fa-3diplomalianne 1_minik karnında böyle pıt pıt pıt ardı ardına seriye bağlamış vurur gibi bi his oluyo
Aslipek_26 1_minik karnını izlediğinde 5-10 saniyede bir sanki tekme atıyormuş gibi darbe gelir bebekten halbuki hıçkırıktır dışarıdan tekme gibi görünüyor 10-15 dk sürüyor
1_minik Aslipek_26 Eda34_ ug_fa-3diplomalianne hareketle peki farkını nasıl anlayabilirim böyle pıt pıt olunca gaz gibi ben hareket ediyor sanıyorum…
Misto 1_minik karnınızda böyle sık aralıklarla kalp atışından daha belirgin art arta bebeğin dürtmesi gibi anlarsın bebek hareketinden bi farkı sürekli aynı ritimde seğirmesi anlayabilmen için enaz 20li haftalarda olman lazım canım
kadriye25 Eda34_ 30 dan beri sürekli hissediyorum hatta 31 de ciğer geliştirici iğneden sonra iyice arttı günde 2 3 defa 10 15 dakika sürüyor. Sindirim sistemi ve emme refleksi geliştiğini gösteriyormuş