Nisa_123 Merhaba❤️ 12 haftalık hamileyim 1 gün oruc tutum, bebeğe zararı olmuşmudur veya Ac kalmışmıdır , çok endişeleniyorum
Simgedoruk Nisa_123 allah kabul etsin canım ama onun şuan suya ve yemeğe ihtiyacı var ve seninde bol.suya ihtiyacin var tutmaman ikiniz içinde daha iyi sonradan ödersin borcunu
Birsen2906 Nisa_123 bende böle düşünenleri anlamıyorum aç kaldığını düşünüyorsan niye tutuyorsun hayır aç kalmaz Rabbım onu besler diyorsan niye endişeleniyorum yani valla ramazan çıksana da şu oruç postlar ondan kurtulsak..
Aysehuma_33 Nisa_123 canım bende 28 haftalığım ve her gün tutuyorum bebek zaten annenin vücudundan besleniyor yediklerinden çok kendini iyi hissediyorsan bebeğe birşey olmaz biiznillah..
Kades2605 Merhaba canım bende 22 haftalık hamileyim her gün tutuyorum gerektiği kadar yiyorum suda içiyorum bu kişiye bağlı yani canım
Merve50 Birsen2906 kesinlikle katılıyorum yaa artık gına geldi hepimiz anne adayıyız yaşını başını almış insanız şaka gibi sorular çıkıyor hayretle okuyorum 😂
Nisa_123 Birsen2906 oruç postlarından kurtulmak istiyosanıZ okumak veya yanıtlamak zorunda deyilsiniz…
Cicilibicili Birsen2906 @Merve50 annelerimiz istediği her postu açmakta özgür. ilginizi çekmeyen postları gizleyebilirsiniz bu şekilde soru sorulan postlara negatif cevaplar vermek yerine. Devamı halinde forum erişim engeli vermek zorunda kalacağız bilginiz olsun. İyi forumlar 🌸
Nilasyamom Birsen2906 yürekten tebrik ediyor ve katılıyorum sana. Bu platformda Admin olsam oruç postlarını gördüğüm anda siler sabit post açar derdim ki ‘ arkadaşlar doktorunuzla görüşün bu konu ciddi bişey bütün gün aç susuz kalacak o bebek vebal alamaz kimse’ diye. Yani bunu anlamamak için sarhoş olmak lazım bence günah o çocuğa bütün gün susuz kalıyor 🤦🏻♀️
nurdane3504 Nisa_123 bebek ilk üç ay kanindan beslenir sadece canım ben 28 haftalık gebeyim bu güne kadar hep tuttum çok şükür Rabbim yardım da ediyor iyi şekilde besleniyorum da tutmak istemeyenlere de saygım sonsuz
Nisa_123 Merve50 Bende sizin yanıtınızı hayretle okuyorum, komik buluyosanız yanıtmak zorunda değilsiniz, herkesin sorusu kendi için onemlidir….
Busra-25-42 Bende 27+3 gebeliğim başından beri tutuyorum rahat geçiyor şükür Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻
Fatosef Nisa_123 bak şimdi canım bunu istersen önce bi doktoruna danış o zaten senin vücuduna göre yani kan vitamin su vs değerlerine göre tutabilirsin yada tutamazsin diyecektir. Şimdi sana tut bisey olmaz desek Allah korusun bisey olsa vebali büyük. O yüzden tavsiyem seni en iyi bilen kişiye yani doktoruna sorman. 😊