Kubraygun_ Kızlar iyi geceler 🥳 benim bugün 5 günüm geçti hatta bu sabah 6 olacak 😂 ama bugün kan testi verdim 1.20 çıktı gecikmemin 1.günü de verdiğimde 1.20ydi ne yapmalıyım kaç gün beklemeliyim yeni bir gebelik olabilir mi
1mucize_bekleyis Kubraygun_ evet bence beklemelisiniz hec dollenme olabilir yumurtlama doneminizo biliyrmuydunuz ve gecikmesinin 10 yahut 15. Gununde dahi ogrenenler var insallah sizin de vardir😊
TazeAnnee6767 Kubraygun_ bekle Canm bir süre daha geç döllenmeden oluyor ve bnmde öleydi gebelik testi yaptım yaptım çikmdi 6 gün sonrasında kanda çıktı sende bkle gitme doktra hemen. Hatta sennki durum gibi oldu bulaşık makinesi doldururken bir anda miydem bulandı herks hamilemsn dmsti bnde hür Yok dmstim ama hamile olduğumu biliyordum çünkü belirtilerim olmdi adetimle ilgili 😁
Busbushatun Kubraygun_ adet gecıkmesı ılla gebelık demek degıl canım ınsallah gebesındır ama cok beklentı ıcınde olma psıkolojık olrakta döngü etkılenıyor
[silindi] Kubraygun_ gec dollenme yeni yeni kaliyor olabilirsin 2 3 gune olmazsan ac karnina bida test yap kesin sonuc alicaksindir cnm
Kubraygun_ 1mucize_bekleyis inşallah öyledir 🙏🏻 Bir önceki doktora gittiğimde o zaman rutin kontrol amaçlı gitmiştim yumurtalıkların cansız atıyor dedi bende 1 hafta kadar incir felan yedim güçlendiriyor dediler 🤦🏼♀️ Birde bugün kahvaltıda asla bulanmayan midem yumurtadan öyle bir kalktı ki ondan tiksindim oda bizi şüphelendirdi o yüzden beklemeden verdim bugün
Kubraygun_ TazeAnnee6767 bende de adet belirtisi yok hiç birde ben yoğun bakım hemşiresiyim şu an çalışırken bile tedirgin oluyorum hastaları çekerken acaba var mı karnımda diye düşünüyorum
[silindi] Kubraygun_ rica ederim canim insallah dua ettim gebe kalirsin sag saglim hamile olarak icimden ettim vallaha
Mervebd Kubraygun_ benimde adetimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamış kanda da 86 çıkmıştı. Belki bi kaç gün sonra yapsanız sizde bu değerleri göreceksiniz hızlı katlanıyor çünkü. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur 🙏🏼
gel_artik_bebegim Kubraygun_ gecikme olduğunu düşünmüyorum canım geciktiği ilk gün kan vermissin zaten hâlâ 1.20 ise hamile değilsin yumurtaların catlamakta sıkıntı yaşıyor bu yüzden reglin gecikmis