buseazizoglu Kızlar 39+6 haftalık gebeyim yolun sonuna geldim fakat yalancı sancılarım olmadı hiç. Doktor Pazartesiye yatış verdi suni sancıyla doğumu başlatıcak en son ki muayenesinde açılmam yoktu hiç. Suni sancı alıp ilk doğumu kolay geçenler var mı ya da kısa sürenler 🙈 uzun sürmesinden ya da uzun sürüp işe yaramamasından çok korkuyorum 🤦🏻♀️
BuBenimOykum buseazizoglu Bende 39dayım nst de sancı var ama ben bişey hissetmiyorum açıklık vs de yok. Doktor 40a kadar bekleyelim doğum başlamazsa kendiliğinden suni sancıyla başlatalım dedi. 1 haftaya gelmezse bende suni sancıyla yapacağım sanırım. Bekleyeyim burada tecrübeliler varsa…
Melekgulten buseazizoglu ya ben seni korkutmak istemiyirum kisiden kisiye degisiyor sonucta. Ben ilk dogumum 39+2 idi kendi sancim geldi suni sancida verdiler acilma olsun die gunduz oglen futtim gastaneye gece 12 de dogurdum suni sanci nefes aldirmiyor cok kotuya simdi doguracam cok korkuyirum .bagiriyirdum kafama sikin olim die yatakta uzanamiyirdum cok berbatti öldüm öldüm dirildim resmen simdi 38+2 yim sznci bekliyirum insallah evde cekicem
Syma-ma buseazizoglu daha vaktiniz var neden hemen suni sancı veriyor ki. Ben olsam bir sağlık sorunu yoksa herşey yolundaysa 41 e kadar beklerim.
Bkorta buseazizoglu suni sancı size dışarıdan bir sancı verilmesi değildir oksitosin hormonudur suni sancı çok kötü diye korkutan arkadaşları anlayamıyorum acı eşiğim düşük diyebilir insan ama daha hiç doğum yapmamış birini böyle korlutmak çok saçma. Oksitosin hormonunu vücudunuz doğum için yeterli olacak miktarda üretmesi 24 saat sürecekse doktorlar damardan oksitosin verirlerki anne ve bebek yorulmasın bir an önce doğum kasılmaları şiddetlensin diye yani yine kendi sancılarınız sadece 24-36 saat sonra değilde 8-12 saat sonra olacak şekilde hızlanıyor. İlk doğumum 40+3te suyumun gelmesiyle başladı sıfır açıklık sıfır kasılmasuyum geldikten 15 saat sonra suni sancı verdiler 8 saat sonra doğumum gerçekleşti ☺️ Şimdi 40. Haftaya giriş yaptım hala tık yok 🙄
buseazizoglu Melekgulten acaba dozunu ayarlamadan vermiş olabilir mi 🤔 ben doktoruma suniden korktuğumu söyledim. İlk dozda devasa bi ağrı vermicem dedi az az vererek arttırıcam açılmana göre dedi. Açıkçası tereddütteyim hastaneye giderken Meryem ana otunu suya koyup gidicem inşallah faydasını görürüm 🤲🏻
Nisanurunannesi3850 11 gün once dogum yaptim 39+2 de nisanim geldi aksam hastaneye gittim 1.5 cm acilmam vardi istersen yatiralm bana kalirsa sancini evde cek dediler tamam dedm imza attim ciktim ertesi gün öglene kdar bekledm evde sancm vardi çatıdan sonra 4 cm le hastaneye gittim yatisim verildi suniyle desteklendi 3 saat icinde dogum yaptim suni baya kivrandirdi ilk saat güzel karsiladim sanciyi plates topunda fln zipladim ama acilmam 6 cm e fln gelince cok fazla hissetmeye basladm sancilari sancim geldikce bagirdim cagirdm ama canim cok tatlidir normalde ondan dolayi 😂 Zordu ama hızlı ilerledi baya😊 RABBIM başta sizi sonra bütün hamileleri sağ salim cocuguna kavustursun insAllah🤲🏻🌸
buseazizoglu Nisanurunannesi3850 maşallah ne güzel doğum hikayeniz olmuş Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 Darısı başımıza olsun bi an önce kurtulmak istiyorum artık doğumdan
Melekgulten buseazizoglu doz dedigide az az damliyir serum sonradan yukseltiyorlar .dedigim kisiden kisiye degisiyir kimisi bilmiyir
gamzelinaz buseazizoglu ot için mutlaka imgeleme yapın, yani inanın. Ot acıldıkca benim rahmım de acılacak, acılıyor seklinde otla rahmi özdesleştirenlerin cidden acıldı gını okudum. Kolay, saglıklı hayırlı dogumlar insallah
Mertsmom buseazizoglu bende ölümlerden ölüm beğendim 12 saatte doğurdum öyle bir acı yok tarifi yok .herkese göre değişir tabi
Espi buseazizoglu profilimden doğum hikayemi okumanı isterim 🤗 içini ferah tut güzel bi anı seni bekliyor inşallah unutma herkesin hikayesi farklı olur. Pozitif hikayen olsun🥰
buseazizoglu Melekgulten ay Allahım bi an önce pazartesi olsun bitsin salıya geçelim ya o kadar korkuyorum ki
buseazizoglu Syma-ma evet onuda sordum ama 41 ve 42 benim sevmediğim haftalar dedi o yüzden ben beklemeyi sevmiyorum dedi. İşte bebeğin kalp atışlarında zayıflama, bebeğin kakasını yeme, annede tansiyon olayları vs. olabiliyor dedi
Syma-ma buseazizoglu Rabb’im korusun ya ihtimal o sadece. Yengem 5 gün önce doğum yaptı 41. Haftasında suni sancıyla oldu doğum. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok ne bebekte ne de annede. Sadece suni sancı biraz can yakıyor dedi ama kucağına alınca hepsini unutuyorsun cefa çekmeden sefa olmuyor 🤲
Asilinannesi1 buseazizoglu merhaba bende 39+6 dayım bugün. Benim de doktorum kendi gelmezse salı ya da Çarşamba doğumu fitil ile başlatıcak. İstersem 41 e kadar bekleyebileceğimi ama pek tavsiye etmediğini söyledi bende beklememe kararı aldım. Hakkımızda hayırlısı inşallah 🌺
gamzelinaz Bkorta 40. Haftada bebeğinizi kaç kg olarak dogurdugunuz normal dogumla? Yani o vakte kadar bebek yaklasık ne kadar kıloda oluyor
Gllpkr buseazizoglu ben iki çocuğumuda suniyle doğurdum 20 gün önce ikinci oğlumu aldım kucağıma çok şükür evet suni sancı zor ama doğumun her hali zor yavrunu kucağına alınca geçeceğini bil ve sana bağlı aslında acı eşiğin nasıl inşallah açılman olur açılmanda ilerler ve güzel bir normal doğum yaparsın hiç korkma bol dua ve hareket sancıların gelince zaten eben ve doktorun seni güzel yönlendiriceklerdir
Bkorta gamzelinaz yani şöyle bu ikinci gebeliğim ilkiyle aynı kiloda sayılır benim çok normal seyederiyor hamileliklerim ilki 3330gr doğdu bu da 39 haftalık 3200 gr
gamzelinaz Syma-ma Balbocegi_ masallah. Benimki 37. Haftada 3500 olmuş, kılo alımını nasıl yavaslatacagım hiç bilmiyorum. Sekeri kes, meyveyi bile dedi ama son haftalar nefsime hakim olamadığım zamanlar oluyor. Sonu hayır olur insallah. Sizler de saglıkla büyütün insallah
150_gelartik Balbocegi_ bana 38. Haftada 3350 dedi kilosunu su an 39+1 inşallah çok kilolu olmaz da doğurabilirim Usg inşallah yanlış ölçüyordur
Umay05 buseazizoglu canım 39+5dr bende suni sancıyla doğum yaptım sabah 8de hastaneye yattım (3cm açıklıkla)sancıyı vermeye başladılar 12ye kadar hiçbirşey hissetmedim 12den 2ye kadar biraz zorladı 2de doktorum geldi suyu patlattı 2.30da doğum yaptım