Ecos123 mavsnz38_ şuan tek adam atatürk u okuyorum 😁😊 normalde zaten çok kitap okuyorum da bebek gelince okuyabilcemmi 😂😂😂😂
Gamsa mavsnz38_ 9 ay 99 Esma kitabına yeni başladım hafta hafta bebeğin gelişimini anlatıyor tavsiye ederim :)
Ogretmenanne35 Bağırmayan anneler … tavsiye ederim güzel ve akıcıydı şu an Mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum
PurpleTail mavsnz38_ -Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı -Ina May , Doğuma Hazırlık Rehberi -Sağduyulu Gebelik -Ayşe Öner, Hamilelik,Doğum Bebek bakım kitabı
1bankacianne mavsnz38_ doğan cüceloğlu - geliştiren anne baba saniye bencik Kangal - korkma iyi bir annesin
Busra2706 mavsnz38_ mahallenin en mutlu bebeği. benim bazı konularda bakış açımı değiştirdi. Aa evet ya dediğim bir çok yöntem gösteriyor. Tabi bebekler doğunca ne kadar uygulamaya koyabiliriz orasını bilmiyorum🙂
Elita 0-6 yaş döneminde çocuk eğitiminde 100 temel kural(adem güneş) Geliştiren anne baba ( doğan Cüceloğlu) Korkma iyi bir annesin ( saniye bencik kangal) Oyuncu anne (şermin yaşar) Bağırmayan anne baba olmak (hal edward runkel) Uykusuz anne kalmasın (Tansu Oskay) Bebeğiniz uykuyu çok sevecek (sinem Gerger) Anne baba ve çocuk arasında (hain g ginot) Beni ödülle cezalandırma(özgür bolat) Koşulsuz ebeveynlik (alfie khon) Etkili anne baba eğitimi (Thomas Gordon) … Daha var ama gözümün önündekileri yazdım şimdilik. Teoride hazırız pratikte sınıfta kalmayız umarım 😁
ummuhan-27 mavsnz38_ Sinem gerger akinal- Bebeginiz uykuyu cok sevecek Hatice kübra tongar- ilk 12 ay bebegin gelisimi beslenmesi oyunlari - bagirmayan anneler Gozde erdogan-cocuklu hayat Hepsini cok begendim, tavsiye ederim.
MinikKalbimmmm Helinhelin hem bebeğin hafta hafta gelişimiyle ilgili bilgi veriliyor hemde Allah’ın hamilelikte hafta hafta hangi isimlerini zikretmemiz gerektiğini söylüyo. Güzel bi kitap tavsiye ederim☺️