Pey Merhaba kızlar, çok kötü boynum tutuldu koluma kadar ağrı vuruyor. Bir yandanda ağzımın içinde aft çıktı uçuk çıktı.. onlarda çok kötü ağrı yapıyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var? :(((
meraklianne1 Pey tutulma için sıcak su koy yada havlu ısıt koy uçuk için henüz bi çözüm bulamadım ben tıbbı ilaçlar hariç
Deletedmom23234 Pey Uçuk için birşey diyemem fakat evde zeytinyağı varsa eşiniz boynunuza masaj yapsın belki damar damar üstüne gelmiştir çok ağrı yapıyor
Rusen96 Pey ağzınızin icindeki yaralar icin bol tuzlu suyla sık sık gargara yapin hem hicbir zarari yok hemde cok etkili. Boynunuz icin ise ılık suyla duş alıp kaslariniz yumusattiktan sonra eşiniz masaj yapsin ve bir tülbent baglayin boynunuza cok iyi gelecektir
Yenibirannee Pey tutulma icin eger evde varsa viks surun yoksa surmesenizde olur normal ince poset tutulan yere koyun sabaha birsey kalmiyor sahsen benim tek derdime derman posettir strecte olur gecmis olsun :)
Pey Deletedmom23234 benim eşim maşşallah gayet güzel uyuyor geceleri uykusuzluğu ben yaşıyorum. Sabaha masaj yaparım dedi. Ben ağrıdan dayanamadım kendi kendime zeytinyağı sürdüm biraz iyi geldi. Teşekkür ederim
anne11 Pey uçuk için vectavir aft için kenacort çok etkili ama gebeyseniz kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın benim agzımın kenarında ucuk cıktı ama kullanmadım bişey pazartesi randevum var doktoruma danışacağım
Pey anne11 teşekkür ederim bende kenacort hamilelik öncesi kullanıyordum. Ancak hamilelikte sakıncalı diyor internette. Dokdora danışmak gerekiyor. İlk kez bu kadar eridi. Kulağıma başıma vuruyor ağrısı
anne11 Pey vallahi o zaman doktorunuza yazın çekmeyin o kadar acıyı gebelik öncesi afttan çok çektim😔 çare varken kullanın doktorunuza danışıp çok gemiş olsun 🙏🏻🙏🏻