Edanurcbn Kızlar kapı süsü yaptırmak istiyorum kızım için önerebileceginiz bir sayfa varmı instagramda
Gigy Edanurcbn https://hizliresim.com/qmm5km 155 TL yaptırdım, modelden modele değişiyor fiyatlar ,instagramda fotonun üzerinde yazan sayfa ,çok memnun kaldım ve güvenilir 😊
Busra030409 Minnosannem12 güle güle kullanın 🌸 kapıya nasıl ascaksınız bunu benim de bu tarz kapı süsüm
Kubrakuckk @Edanurcbn Merhaba ben Ss.bohostudio Instagram sayfasında yaptırdım çok güzel geldi. Fakat buraya görsel ekleyemiyorum bilsem direk görseli aticam size bilen biri yardımcı olabilir mi sizlerle de paylaşmak isterim 🤗☺️
birprensesvebirprensannesi Edanurcbn Birsurumalzeme sitesinden ben almayı düşünüyorum hazır halde değil malzemeleri alıp kendim yapacağım inşallah 🤲
PaPaTyAmM_1223 Edanurcbn İnstagramdan Sinem_sus_bebek sayfasından yaptırdım bn kapısüsü yastık ve magnet
Hilallkayaa15 bzly Mavinintükkanı diye bi sayfa var instagramda, şuan kampanyadaymış 150 tlye yaptırdım kargo ve yastıkla, öneririm memnun kaldım ürün tamamen bitmeden parasını istemiyorlar boyama aşamasından sürekli fotoğraf attılar