mucizemm_3 058elf amin canım … valla heyecanla bekliyoruz… 😍 üçüncü çocuğum ama ben 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi olacak sanki 🥰 rabbim bir avazda kurtarsın
058elf mucizemm_3 ayy maşallah Rabbim evlatlarını size bağışlasın 🥰 eve bir neşe daha gelir canım ne güzel🤗 planlı mıydı 🤭 aminn aminn hepimizi inşallah 🤲🏻
Denizgillerrr 058elf sağol cnm inş seninde kontrole geldm 3 cm açıklık çıktı yatış verdiler ama bugün yatamam🤷♀️
058elf Denizgillerrr yaa 🙄🙄hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Allah kolay doğum nasip etsin 🤲🏻 ağrın sancın var mı şu an
mucizemm_3 058elf amin canım😊evet planlıydı kızım çok istiyordu… tabi kızım tek kalmasın diye … ben bir kızım daha olsun diye düşünüyordum ama Rabbim erkek verdi hayırlısı buymuş … rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin… 🤲🏻
058elf Denizgillerrr sancın gelene kadar bekle istersen canım yatış istemiyosan, ben heyecan yaptm şu an ya
058elf mucizemm_3 olsun canım erkek kardeş de sahip çıkar korur hayırlı birer evlat olsunlar inşallah 🤗 ayy bi şey daha sorsam🙈 nasıl korunuyodunuz doğumdan sonra en iyi korunma yöntemi hangisi merak ediyorum da🙃
mucizemm_3 058elf amin.. inşallah 🥰 Spiralle korundum bir ara ama çok kanamam oluyordu normalde de regl dönemim çok uzun ve yoğun geçiyor doğum kontrol hapı verdi.. biraz düzene girdim… bana doktorum hormonlu spirali önerdi ama zararı çok diye taktırmadım…
058elf mucizemm_3 bende spiral istemiyorum korkarım öyle şeyler rahatsız eder beni 🙈 sanırım doğum kontrol hapı bu durumda daha mantıklı geliyo
058elf Denizgillerrr hadi gözün aydın canım çok sevindim yaaa 😍😍normal mi oldu sezaryen mi, ya dua et bende doğurayım hayırlısyla 🤲🏻