gulbay90 058elf sadece çok hafif kasılmalarım var yarında kontrolüm var bakalım ne olacak bekliyorum. Sende durum nedir aramızda 1 gün var galiba☺️
058elf gulbay90 benimde ara ara kasılmalarım oluyo canım ama doğum belirtisi henüz yok, arada bi baskı yapıyo rahmime öyle bekliyoruz ☺️ Evet aramızda bi gün var bakalım önce hangi bebek doğmak isteyecek 🥰
058elf Nazlimusali1 hayırlı olsun canım 🤩 geçiyo zaman su misali bi bakıyosun ki son 7 gün kalmış 🤗 bende öğrendiğimde 3 haftalıktı🥰
Nazlimusali1 058elf Teşekkür ederim çok heyecanlıyız ama yeniyiz🌝🌝 Artk kalp atışlarını dinlemek istiyoruz🌝❤️🧿🧿👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
meteninannesiiii Nesli6153 bende aynı durumdayım son 2 gün :) 2 haftadır bir cm açılma var ilerlemiyor. sanırım sezeryana yöneleceğiz .
Vrl Balbocegi_ inşallah doğarsa haber edeceğim 🤷🏻♀️ Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Eğer çarşambaya kadar doğmazsa açılmaya bağlı olarak sezeryan ya da normal yapacağız 🥺 sana ne demişti doktor
Balbocegi_ Vrl sezaryan neden ki canisi bana haftaya gel dedi heralde haftaya birsey dicek tamamen beklermi bilmiyorum 1hafta daha