Nehir0 **Merhabalar normal doğum yapanlara sormak istiyorum doğum eanasında ıkınmak gerekiyormuş ya bu ıkınma sebebiyle doğum anında dışkılama oluyor mu acaba ? **
Gull_94 Nehir0 oluyo gayet normal dusunöeye bıle degmeyecek bı konu 😇zaten o an onu dusunmuyosnuz yadırgayanda kımse yok
Eylulunannesi-2 Nehir0 bendede var o :) zaten zor bi durum bide idrar dışkı gtmesi ne blim cok zor. Lavman yapsalar kendilerine faydası olur aslnda :)
yelizyeliz Nehir0 kaç doğuma girdim bu zamana kadar hepside dışkısını yaptı🤣 ama bizim için bu durum çok normal biz çok alışkınız… lavman yapılsa bile yinede o kadar ıkınmaya çıkıyor gaz ve dışkı
Nehir0 Balbocegi_ tamamen kesiyor mu içindekini atıyor mu lağman ben çok çekiniyorum da bu durumdan özellikle ani bi doğum olursa diye
Balbocegi_ Nehir0 canim benim hastanem yapti heryer bir degil ama yaptigi gibi direk wc bosaliyor bagirsaklar vs anlamiyorsun yaptigini bile oderece mukemmel birsey
Gull_94 Nehir0 ınanın utanacak bısey yok ordakı ebeler doktorlar sızın her halınızı gorecek ve bundan asla utanmanız gerekmez
Eylulunannesi-2 Nehir0 aynı haldeyim. Doktorlar ne kadar işimiz bu rhat ol desede bilemyorm. Ya o sancıyla bosvercez yada aglaya aglaya :)
Figencakici Merak etme guZelim ikinirken bu aklına asla gelmez dışkı illaki çıkar ama sen bunu göremezsin zaten doğum yaparken utanma duygusu ortadan kalkıyor sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bu durum İnanki hiç önemli değil
Nehir0 Figencakici çok teşekkür ediyorum tabii muhakkak bebeği düşünmekten ikinci planda kalır ama insan sıkıntı ediyor düşünüp maalesef
Kbracoskun Nehir0 Lavma yapiyosun dışkılama olmuyor ama şu tüketmiş olursan idrar kacirabiliyosun ama bunu sorun etmiyorlar çünkü o kadar ikinmaya normal
Tuba04 Nehir0 doğuma eşin girmeyecekse çok sorun etme 😀 herkeste olan birşey insanlık hali canım sorun etme