Goknur1410 ben hollandadayim ama burda herzaman oncelik normal dogum ikiz olsa bile..Birinci bebegin yatisina bagli hersey. Ben kendimde herzaman normalden yanayim ya onceki dogumumda normaldi turkiyede ugrasmak istemiyorlar pek normal dogumla turkiyedeki doktorum soylemisti burda dogum yaparsan direk sezeryana alirim seni dedi. Zor olmadi cok sanci cektim ama hemen dogdular sabah gittim oglen dogum oldu ilk 5 cm haptan sonra acilma olmasa bida hap verilcekti fitil seklinde ama gerekmedi suyu patlati 5 cm olunca, yarimsaat icinde 10 cm olunca zaten iyce basladi hersey.. korkmaya gerek yokta soyle bi risk var ikinci bebegin neyapcagi beli olmuyo birinci dogunca oda donmezse o an acil sezeryan gerekebilir. Uc kere dogum yapiyosun o ara oyle dusun😅benim bide plasenta parcasi kalmis icimde oda kanama yapti durmadi kanamam narcos verip aldilar kalan parcayi. Kendime gelmem birgun surdu kaldirmadilar yataktan cok kan kaybetigim icin serumla demir ilaci verildi toparladim oyle hastanede kontrol altindayiz suan🥰