Dilara0638 Busesue ben gece yatmadan 2 tane birde sabah yada öğlen içiyorum ancak faydasını görüyorum bulantım çok fazlaa oluyordu bi kaç gündür birazcık azaldı sadece
Ankara_06_ Busesue Doktor bana önce akşam 1 tane iç fayda etmezde 2 tane iç demişti. Bazen 1 bazen 2 içiyorum yatmadan önce.
Nelmali Busesue asiri bulantı kusma varken iki gece bir sabah içiyordum bulantılar azalmaya başlayınca 2 tane gece daha da azaldığında 1 tane gece olarak aldım artık kullanmıyorum
Linasalamandre Busesue nasıl yutuyoruz, su ile 😂 il bi yana yoğun bulantım olduğu dönemde gece 1 tane içtim ertesi gün rahattım genel olarak çok nadir gün içi aldım ama çok uyku yaptı diye içmeden dayandım
Pembekurdeleli bende gece yatarken 2 tane içiyorum ama ertesi gün akşama doğru yine bulantı tutuyor beni etkisi azalıyor sanırım 🙄🤷🏼♀️
zehhraa Benim bulantimi geciriyordu ama yan etki oldu yüzümde kızarıklık olustugu için doktorum kullanmayı birakmami soyledi 😏
Sibelcnbz Busesue gece yatmadan aç karnına 2 tane alıyorum ama benim 1 haftadır dahada yoğunlaştı bulantım şuan faydasını göremiyorum 😕