berilkus haftadayım. 2 gün önce ellerim ağrımaya ve damarlarım şişip belirginleşmeye başladı. El ve ayak damarlarım şişiyor. Doktoruma mail attım, henüz dönüş yapmadı. O cevap verene kadar merakımdan buraya yazdım. Fotoğrafların linklerini ekledim. Fotoğrafta göründüklerinden daha şiş ve belirginler. Ellerim, ayaklarım şişiyor. Normal diye düşünmüştüm ama kaygılanmaya başladım. Bu yaygın bir durum mu?
Dareyn berilkus hiç bilmiyorum inşallah bilen biri vardır bende 33+5 im hiç yaşamadım post yukarıda kalsın diye yorum yapıyorum
Srcozlm17 berilkus canım bende 33.haftamdayım benimde kollarım da bacaklarım da agrı parmaklarım da sızı var ve belim efsane agrıyor üstelik sabahta karnımda agrı oldu bu haftalarda normal diye düşünüyorum
kurtaricimelekk berilkus gayet normal damarlarınizin bu şekilde belirginlesmesi vücudunuz da normalden fazla kan akımı var çünkü hem size hem bebeğe yeticek kadar 💞🤗
Mmerrvee berilkus hamilelikte damarlar genişlediği için şişme olabiliyor diye biliyorum umarım başka bir sıkıntı yoktur
Dareyn kurtaricimelekk Ayyy çok güzel ama benim mecburi sezeryan olacak maalesef 🤗 Daha önceden geçirdiğim ameliyatlardan dolayı normal doğum yapamıyormuşum🌸 28 Mayıs bizim kavuşma tarihimiz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah size ❤️
kurtaricimelekk berilkus elleri çok aşağıya sağladığımiz da da oluyor özellikle sıcak ortam da damarlar genlesince benimde öyle şuan ama içiniz rahat etsin doktorunuzdan cevabı bekleyin mutlaka 😊
Leyla54 berilkus bnde 34 haftalığım aynı şekilde bnmde öyle oluyor ağrı şişme ama neden olduğunu bilmiyorm 🤷🏻♀️
Geceninannesi01 Bende sinir sıkışması ( karpal tünel sendromu ) mevcut çok yorulduğumda bu tarz şişmeler damarlarımda ve bileklerimde mevcut oluyor ama ağırı eşlik ediyor isterseniz araştırın sizde çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏🏻
MercimekVeaAnnesi Doguma hazirlanan vucud gevser parmaklarda agri sisme olur butun kaslar gevsiyor benimde ilk dogumumda oyleydi son aylarda parmak agrilari sisme yasadm sonra geciyor