kuelkedisi Selam hanımlar benim adetim 3 aydır düzensiz neye göre hesap yapılır sizler de böyle bu durumda hamile kalanınız var mı
Glbnpk kuelkedisi ilişki tarihinizi biliyorsanız öyle hesaplanabilir ya da ilk ultrasonda doktor söyler size.
PaPaTyAmM_1223 kuelkedisi benimde öyleydi 6 ay denedik olmadı o yüzden yumurtlama dönemimi hiç bilmiyordum adet bitiminden hemn sonra düzenli ilişkiye başladık spermler 24 saat canlı kaldıkları için 2 günde bir oldu ilişkimiz 1 ay boyunca düzenli olarak uyguladık bunu o zaman tutmuştu hemde erken döllenme adetten hmn sonra tutmuştu ayım dolmadan test yaptım sonuç pozitif nasip olursa 15 gün sonra prensesim geliyor 🥰
kuelkedisi tugce1003 düzensiz olduğu için adet takviminde ki yumurtlama zamanı doğru mudur bilemiyorum
MinnieMouse kuelkedisi ovulasyon testiyoe takip edebilirsin. Yumurtlama gununde kasikta batma sizlama hissi olur, akinti artisi olur, istek artisi olur. Bu belirtilerle de anlayabilirsin ama en guvenilir ultrason takibi, sonra ovulasyon.
tugce1003 @kuelkedisi doğru değildir o. Artık ultrasonda görünecek haftası. Biraz daha bekleyip gidin bence 🌸