Eylemmm1655 rmeysaa12 aynı gün aynı hafta gebeligimiz ben bungun gittim kontrole bebeğim in kilosu 1.270 grm dedi doktor Bende 71 kiloyum yani 7 kilo aldım
Smylmz17 30+4teyiz. İlk üç ay verdiğim kiloyu hesaba katınca anca 3bucuk kilo alabildik. Bebiş 1.400gr 🐣
Zynp_H Yumurcakk evet belim hep incecikti üstler yani göğüs 75 kollar incecik sadece kalçam olurdu şimdi tabi üst kollarımda biraz aldı bacaklarımd
Zynp_H Cigdm boyum 1.62 senden kısayım 😀 bende senin gibi iki öğün düzensiz yiyorum ama asla çikolata hazır şeyler tüketmiyordum normalde de sevmem. Dediğin gibi ödem çoğu yer doğumdan sonra hemen gider gibi duruyor inşallah da öyle olur 🙏🏻
Diilruba Mirac2507 Evet gayet normal doktorum çok iyi olduğunu söylemişti maşallah kuzulara sağlıkla gelsinler 🤲
nergiz__ Hamile kaldığımda 53 kiloydum 27+5 te gittim en son kontrole ben 65 kg bebek 1330 gramdı şu an 29+5 benim kilom aynı haftaya bebek kaç kilo aldı bakıcaz🙂
Ddmdzmn 60la başladık şuan 70 🙈 ben 70te doğururum diyordum daha 28+3 😄 bebiş de 1000gr geçti tartılmayı bıraktım artık birde geceleri eşimle sahurda da yiyorum üstüne sabah bi kahvaltı daha yapıyorum 😄
Truman Perşembe günü 30 haftalık olacağım 11.5 kilo aldım şu ana kadar bebeğim iki hafta önce gittiğimde 38 cm , 1330 gr dı çok heyecanlıyım artık zaman geçsinde bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıklıca 😊
Truman Kilo almadım , 3-4 kilo aldım yazanlar nasıl başarıyorsunuz? Ben gerçekten düzenli bir şekilde kilo alıyorum ağır beslenmeme rağmen . Karantina sağolsun evde sürekli yatış pozisyonunda olduğumuzdan belkide . Bebekte büyüdükçe oturmak zorlaşıyor
iilaydaa93 badeilemerve aynı tarihteyiz bende yarın gidicem insallahh bebisimin kilosunu öğrenicem 😇🙏 bende bugün 29 haftalığız 10 kilo aldim
Basak26 Alezera 30+3teyim 8 kilo almışım 6 kilosu 24 haftadan sonra 🙄 bebekte en son 1440 tı 29.haftada 🙂
Emircan Alezera yarın 29 haftalık olucam 8 kilo almışım😬 bebişi bilmiyorum 30 haftalık kontrolümde öğrenicem inş 🥰
benaslindayohum Alezera 28+3 iken 1120 gram bebisim bende 72 ile hamile kaldim 78 olmusum 6 kiloda ben almisim ama ayaga kalkmam yasak oldugu icin cok kilo alirim gbi geliyor
Anneyizbiz Alezera 4 kilo aldım 27 haftalığım pazartesi gidicrm doktora o zaman öğrenşcem kilosunu en son 850 gramdı on gün önce