Yumurcakk Zynp_H ve zayıf uzun olanlar alıo benn 61 kiloydum boy 1.71 ama doktorum normal diyo ama burda bakıom mıllet 3-4 kilo alıo anormallik bendemı dıom
Yumurcakk Zynp_H valla canım penguen gibi yürüyoruö artık çok zorlanıyorum ama böyle bakılırsa biz 20 fln bulurz
Zynp_H Yumurcakk ben onu göze aldım zaten kesin 20 olurum ama bu boyla o kiloyu nasıl kaldırırım bilemiyorum ve sadece kalçadan alan biriyim 🤦🏻♀️
siractuba Alezera şuan 28+5 haftaligiz en son4 gün önce gittim doktora bebeğim 1135 kiloydu bende 5 kilo aldım sadece ilk aylarda 2 kilo vermiştim onuda eklersen toplamda 7 kilo aldım 🙈
Alezera siractuba siractuba ay iyi bari bende 4 kilo aldım bu bebiş hiç kilo almıcak diye tedirgindimm
iilaydaa93 badeilemerve aynı tarihteyiz bende yarın gidicem insallahh bebisimin kilosunu öğrenicem 😇🙏 bende bugün 29 haftalığız 10 kilo aldim
Babymomy Mmerrvee aynı haftadayız bende doktorunuzun buna bir yorum yapıp yapmadığını merak ettim. Benim 650 gr dedi
midekoruyucu Alezera ben 4 kilo aldım, bebiş 1300gr. 10haftamız kaldı bakalım İnşallah çok kilo almam 🙈