esras https://ibb.co/gyrWYdn adetim gecikti sadece lekelenme oldu ve erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama ovulasyon testim böyle çıktı
gel_artik_bebegim esras hayır hamile değilsin ovulasyon testinde çıkması için betanın biraz yüksek olmasi lazim beta yüksek olsaydi zaten erken gebelik testinde cikardi çünkü beta 5 ve üstü olunca erken gebelik testinde 10 ve üstünde de normal testlerde çıkıyor
Aysegul2210 esras Benimde ilk gebeliğim test yaptım negatif çıktı ama hamile olduğumu anladım göğüs de hassaslık ve adet sancısı yaşadım hstaneye gidip kan Verdim ve 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan 18 haftaligiz en güvenilir kan testi
esras gel_artik_bebegim peki bişey daha soruyum canım ben dün yani cuma günü erken gebelik testi yaptım ama ilk idrar değildi o etkiler mi sonucu ? Negatif çıktı çünkü
gel_artik_bebegim esras etkilemez canım gebelik varsa sabah akşam farketmiyor ben akşam ezanıyla sabahi beklemeyip yapmıştim çıkmıştı zaman pek etkilemez seni uzmek istemem ama
gel_artik_bebegim esras tamam işte hamile olsaydin çıkardı hormon tahlili yaptırdın mi regli gunlerine yakın böyle ovulasyonda cift çizgi cikinxa hormonlarda sıkıntı var diyorlar ama ne kadae doğru bilmem ben öyle duymuştum
esras gel_artik_bebegim işin tuhaf kısmı kısmı ben aylardır ovulasyon testi yapiyom ya silik ya da hep tek çizgi bu 16 marttan bu yana 2 kere böyle çift çizgi gördüm geçenlerde koyu cizgi gördüm öbür gün siliklesti bi de bu bugün işte adetim bi kac gün gecikmişken
GulcanDongel seni üzmek istemem ama hamilelik varsa çıkardı, ben akşam 5′e doğru yaptım hemen ikinci çizgi belirmişti. 🤦♀️
cnn34 esras benim arkadaştda adet iki üç gün kala ovulasyon böyle çıkmıştı hamileymiş inşallah vardır canım tekrar gebelik testi yap istersen