smnrovz Yatiyordum bir anda kolumda islaklik hissettim baktim sütüm gelmiş herkes cok korkuttu beni normel mi sizce yoksa bir kotu durun var midir ama cok asiri geldi geldi tsortum islandi ceviz buyuklugunu gecik islaklik olustu nolur yardim edin
Havvaylmz smnrovz merhaba korkulacak bir durum degil bu haftalarda süt kanallarınız genişlediği için göğüsten süt akması normal karşilanır
smnrovz Mvi sordum gec oldugu icin arayamadim mesaj attim ama gormedi birde arada kasiklarim.cekiliyor gibi taş gibi oluyor sonra yumusuyor
26Merve EmineYavuzhan1 Bende sıkmıştım 32 de sancım ve acilmam oldu iğnelerle durduruldu sıkmak erken doğuma sebebiyet verebiliyormus canım artık sıkma Allah’ın izniyle birşey olmaz
smnrovz 26Merve bende skiyordum meraktan ilk gebeligim beyaz bisey cikiyordu hevesleniyordum inanin bilmiyordum ya birdaha asla dokunmam ya cok korkuyorum
bademsekeri42 smnrovz benimde 19 da gelmişti ama akıntı değil ben kendim sıkmıştm 😂😂😂 bişey olmadı denemek amaçlı merakıma yenik düştüm ama süt gibi değil sarımtırak bi renkti öğrendimki ilk ağız sütüymş ve çok değerliymş ondan sonra hiç sıkmadım da gelmedide. Bişey olcağını samıyorum yinede için rahatlasın doktoruna danış canım ❤️
smnrovz bademsekeri42 valla bende merakima yenik dusup sıkıyordum daha tovbe yani skmam dokunmam bile 😂
Nimetdogann Süt yani kolostrum gelmesi çok normal lakin sağım yapmayın meme ucu uyarılması rahim kasılmalarına dolayısıyla erken doğuma sebebiyet verir
smnrovz Nimetdogann bugunden itibaren elimi dahi surmem zaten de suan erken dogum felan olmaz demi ya