paradiseeeeee saadet_0441 ben hep kendimi erkek annesi olacakmışım gibi hissettim öyle de oldu 12 hastalıkken doktor %70 kıza benziyor dedi bende erkek olmalıydı nasıl kız olur dedim ama 15 hastalıkken doktora gittim bi daha doktor değiştirdim cinsiyet erkek 💙🤲 öyle de kaldı doğumda sürpriz bişi olmassa Allah ke verirse hayırlısını versin
birprensesvebirprensannesi saadet_0441 Ben iki gebeligimde de hissettim ve doğru çıktı ama bence hisler yanıltabilir 🤷
Mom54544 saadet_0441 Hissiz hissiz geziniyorum 4 aydır 😂herkes diyo anne hisseder ben notrum bu benim çocuğum değil ben hamile falan değilim yok ya diyorum 😂😂
[silindi] saadet_0441 of en başından beri kız hissettim, doktor 12.haftada kıza benziyor dedi. Ramzi teorisi, Çin takvimi, nub teorisi vs.her şey kız diyordu, kendimi kıza hazırlamıştım kiiii oğluşumun olacağını öğrendim😬💙
Mom54544 saadet_0441 bende gülüyorum kendime herkes oyle diyo yada hissetmiyo musun diye yooo diyorum ruhsuzum hissiz im diyorum 😂😂yüzde 80 kiz dedi 1 ay sonra detaylı var bakalım 😊
miniktirtilim_ [silindi] yaa ben de en başından beri erkek hissediyorum hatta o kadar erkek hissediyorum ki kıyafet vs bakarken de hep erkek kıyafetlerine gidiyor elim😂 bütün teorilerde erkek diyor. 1 hafta sonra kontrolümüz var o zaman öğreneceğiz, kız derse büyük şok olucam😂 tabi öncelik sağlıklı olmaları, ne olursa olsun koşulsuz sevilecekler miniklerimiz🥰
Dbe24 saadet_0441 kimine göre hisler yanıltabiliyor ama ben daha eşimle nişanlıyken demiştim çocuğumuz olursa ilk kız olucak içimden öyle geçiyor demiştim şuan 33 haftalığım hamile kaldığımı öğrendiğimdede ilk kız geçmişti halada kız değişmedi benim hiskerim kuvvetlidir ama kimisinin öyle olmayabiliyor
hiraselesra saadet_0441 bende ilk bebegimde kim ne derse desin benim kızım olur demistim gercektende kizim oldu 2 hamileyim bundada erkek dedim 12 haftada doktor erkege benzetti birdaha gitmedim insalalh buda beni yaniltmaz allah herkesin kalbine gore versin sağlıklı sıhhatli olmasi bi sekilde
Mmerrvee saadet_0441 ben rahmime düştüğünü öğrendiğim andan itibaren kız olacak dedim. 12. Hafta gibi doktor erkeğe benziyor dedi. Psikolojik olarak kıza o kadar hazırlamışım ki kendimi farkında olmadan biraz hayal kırıklığı Yaşar gibi oldum ama sonra hemen toparladım. Evladım olacaktır kız erkek ne farkeder. 16. Haftada tekrar doktora gittim kız olacak dedi. Kız olmasından ziyade hislerimin beni yanıltmamış olmasına sevindim. ☺️
Masalannesii saadet_0441 hamileyken değil evlenmeden önce bile içimde hep kızım olucak ismi vardı🤷🏻♀️ evlendim hamile kaldım herkes dedi erkek olucak daha cinsiyeti belli değildi ben dedim hayır kız olucak ve öylede oldu 🙈🙈 27.haftamizdayiz güzel prensesimle🤭🌸
AycanAycan19 saadet_0441 kalbim kiz aklim erkek dedi kiz olmasini cok istemistim b3karken bile kizim olsun ilk demiztim ama nasip erkekmis 35 haftadayiz🤩
en_guzel_emanetlerim saadet_0441 ben hep erkek hissettim kız olmasını çok istiyorduk tabi sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun dedik hep ama gönlümüzden geçeni allah biliyordu erkek hissediyodum her zaman 16 haftalıkken kız olacağını öğrendik sevinçten deliye dönmüştük