Esmakoksal Karından kese gözüktü henuz daha 4,5 haftalığım değerin bu kadar yüksek olması ikiz düşündürdü ama kese tek ikiz olduğunda ilk kontrolde gözükür müydü acaba ? Benim ikizim var 🤗🤩
Dilara0638 Esmakoksal benimde 5+1 ken 7750 çıkmıştı bende ümit etmiştim acaba ikizmi değerim çok yüksek diye ama tek bebiş😊😊
Esen3535 Esmakoksal benm 22 binlerdeydi kimsede böyle yüksek değer görmedim ama beta ile alakalı değil diye biliyorum
ug_fa-3diplomalianne Esmakoksal beta kişiye özeldir canım yüksek olmasıyla da ikiz olmasının çok aşakası yok benim 5.haftada 11800 lerdeydi ama tek gebelik bi arkadaşın 5.haftada çok daha düşüktü ama ikiz gebeydi
Dilara0638 Kayabebekk tam olarak bilmiyorum ama adetimden 2 gün sonra rahim filmi çektirmiştim ondan dolayı yumurtlamam normal zamandan biraz öne gelmiş olabilir ilk defa yumurtlama takip etmedim ondada hamile kalmışım 🤭😊
Dilara0638 Kayabebekk teşekkür ederim evet filmi çektirdiğim ay hamile kaldım filmden sonra adet olmadım hiç😊
Jrselvi Benim de 4+5. Bugün beta 1789 çıktı. Cok yüksek olması ikiz mi diye düşünmüştüm ama burada hanımlar normal olduğunu söyledi, umarım öyledir
Meleklerimmm3 4+5 te 17500le öğrendim çok yüksekti ikiz diye korktum ama tek 😁 çünkü benim ikinci hamileliğim ilki ikizdi 4+4 te 1200le öğrendim ultrasonda iki kese gördük 5. Haftada ultrasonda belli olur ikiz olup olmadıdığı