Tubacfc Meyraninannesi Teşekkürler normal doğum oldu bizim erkenci kuş sancı açılma yapmış ben anlamadım aytaç hoca suni ile destekledi 6 saatte sonunda doğum gerçekleşti
Meyraninannesi Tubacfc oy maşallah ne güzel darısı başıma inşallah. Normal olunca fiyat ne oldu acaba?
AltinYildizMom Deletedmom23234 bende araştırma halindeyim bu doktoru çok duydum uygun diye ama biraz araştırınca uslubu ve tavrının çok kötü olduğunu gördüm fazlaca şikayette var nette bilginiz olsun hala gönlüme göre biyer bulamadım
Deletedmom23234 AltinYildizMom Aa niye öyle diyorsunuz Perşembe günü detayli ultrason’a girdik bile. Çok iyi bir doktora siz yazılanlara bakmayın, millet herşeye laf eder oldu artık. Çok şakacı, bilgili ve konuşkan bir insan. Eşimle çok memnun kaldık 🙏🏻
AltinYildizMom Deletedmom23234 yorumlardan etkilendim galiba tabiki kötü anına denk gelmiş olabilir belki onlar ama yinede ben bu ihtimali göze alamam şahsen istemsizce etkileniyor insan
Meyraninannesi Tubacfc çok sordum hakkınızı helal edin ama. Fotoğrafçı fiyati neydi? Ben sormayı unuttum onu gittiğimde.
Bebekbeklerkenn Bende bişey daha sorabilir miyim:) mesai saatleri dışında gerçekleşse de doğum ,kendi doktorumuz geliyor dimi Acıbadem’de diğer hastanelerde ekstra ücret vermek gerekiyormuş bu hastanede böyle bişey yoktur diye düşünüyorum 🤔
Tubacfc Bebekbeklerkenn Yani benim doktorum yatış yaptı normal mesai saatleri içersinde nöbetci doktor ilgilendi ebelerler son dakikalar artık kendisi geldi gece 12 de ama ilk verilen fiyat alındı
Bebekbeklerkenn Tubacfc yine kendisi gelio doğuma demek ki ,olması gereken zaten de başka hastanelerde uygulama farklı :)teşekkür ederim tekrar 🥰