Deletedmom23234 Bebekbeklerkenn Ben bahçelievler’de oturuyorum aslında. O tarafları hiiç bilmiyorum 🤗 Sorunuza cevap verecek biri gelir şimdi 🌸🤍
Thutik Bebekbeklerkenn elif ganime aygüne gidiyorum. Çok memnunum eğer atakentte doktor arayışındaysanız öneririm 🍀
Meyraninannesi Deletedmom23234 Ben de Bahçelievlerdeyim. Kulelide atakoy towersda bir doktor var onu da çok oneriyolar. Ali ekiz olması lazım ismi.
Ozlemiss Aytaç yüksel yaptı benimkini de. 1000 tl tutuyor. organlara bakıyor. Muayene 30-40 dk sürdü. kalp, böbreklerde bir sıkıntı var mı, parmaklar tam mı, bunun gibi şeylere bakıyorlar. bence pahalı . Daha uygun bulabilirseniz, tercih edebilirsiniz.
Deletedmom23234 Ozlemiss Evet baya pahalı açıkçası 🤭 Ümraniye’de Erbil Çakar var 320 diyorlar ciddi anlamda uygun. Bugün arayıp oradan randevu isteyebilirim.🙏🏻 Çünkü 182′den asla randevu bulamıyorum 1 aydır 🥴
Bebekbeklerkenn Thutik ya memnun musunuz 🙃evet doktor arıyorum Acıbadem medipol arasında:) muayene ücreti nedir acaba doktorunuzun😊
Meyraninannesi Tubacfc henüz almadım sizle konustuktan sonra tansiyonum yükseldi Aytaç hoca acil çağırdı o telaşla unuttum. Geçen perşembe kontrole gittim yine unuttum sormayı hastaneye :) bir dahaki gidişime inşallah.
Tubacfc Meyraninannesi Anladım çok geçmiş olsun valla bende sordum ama o kadar hızlı anlattıki çoğunu anlamadım desem yeridir tek hatırladığım normal doğum 8400 sezeryanda 9000 küsür falandı sanırım ama paket içeriği iyidi baya bişiler saydı 😊
Meyraninannesi Deletedmom23234 çok memnunum ben, çok iyi ve çok bilgili. Benim ilk bebeğim erken doğdu onun ameliyatlarini yapan çocuk cerrahi önermişti Aytaç hocayı. Kendisi de eşini Aytaç hocaya götürmüş hamileliklerinde. Sonrasında tanıdığım ebe de onu önerdi öyle gittim. Bir sorun olduğunda whatsappdan yazıyorum ya arıyor ya da yazarak GERİ dönüyor. Ben evham yapınca sakinlestiriyor. Kısacası iyiki karşıma çıkmış.
Deletedmom23234 Meyraninannesi Yaa ne kadar güzel 😊 sadece bana pahalı geldi Erbil Çakar’a gidicem artik detaylı için
AltinYildizMom Deletedmom23234 bende araştırma halindeyim bu doktoru çok duydum uygun diye ama biraz araştırınca uslubu ve tavrının çok kötü olduğunu gördüm fazlaca şikayette var nette bilginiz olsun hala gönlüme göre biyer bulamadım
Thutik Bebekbeklerkenn 350 tl güncel muayene ücreti, normal doğum paketi 8.400, sezaryen paketi 8.900 tl
Meyraninannesi Tubacfc ben telefonla sormuştum Aytaç hoca için 10500 demişlerdi ama içinde neler var neler yok öğrenmedim gidince sorarım diye. Sadece geçen gün Aytaç hoca ile anestezi üzerine konuştuk. Hatta ssvd sordum 37 38de bebek kendi gelirse dogurturuz ama daha çok bekleyemeyiz dedi benim için.
Meyraninannesi Tubacfc Aytaç hoca mı verdi fiyatı yoksa ordan biri mi? Fiyat öyleyse iyi benim öğrendiğim fiyata göre.
my_little_miracle Tubacfc ya rahatsız ediyorun kusura bakmayın Aytaç beyin muayene ücreti ne kadar acaba?
Tubacfc my_little_miracle Evet ben hastayım gebeliğimin başından beri serklaj ameliyatımı falan yaptı kontrollerime onunla devam ettim allah izin verirse doğumumuz yakın doğumda aytaç hoca ile olucak