babymert061 Detaylı ultrasonda bebeğin böbrek kanallarında genişleme olduğu, erkek bebeklerde çoğunlukta olup takibinin yapılması, büyüme devam ederse çocuk cerrahisi olan hastanede doğum yapılması gerektiği söylendi başına gelen var mı ?
Senayyalcin babymert061 Erkek bebeklerin çoğunda görülüyor çok önemli birşey değil büyümediği sürece benim bebeğimde de sol böbrekte 4mm büyüme çıktı ama son haftalara doğru büyüme devam etmedi yok oldu zaten kafanıza takmayın bunu
yesilkahve babymert061 sizinde dediğiniz gibi erkek bebeklerde çok oluyor, bana detaylı ultrasonu yaptırdığım doktor kafana takma genişleme olan bebeklerin %99 u normale dönüyor demişti. Sorun edilecek bir durum olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi. Ki öyle de oldu şuan 31+3 teyiz, genişlik daha çok artmadı olduğu gibi duruyor. Sen de kafana takma inşallah düzelir
Kuzeyyyy babymert061 benim bebeğimde de var canım en son 9 mm di bizimki sol böbrek doktor büyüme devam ederse stent takarız dedi korkulacak bi durum yok dedi umarım devam etmez büyüme rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah bebeklerimize 🌸
Zeta20 babymert061 merhaba benim bebeğim de erkek 21.haftada detaylı ultrason da böbrek genişlemesi dedi 24. Haftada kendi doktoruma gittim baktığında düzelme oluyor dedi erkek bebeklerde oluyormus genelde bebek büyüdükçe düzelecek dedi o yüzden endişelenme inşaallah Allah’in izniyle senin bebeğinde düzelir buyudukce 😊🤗
babymert061 Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza evlatlarımızı 🙏🙏
Kuzeyyyy Atesmom doktora hatırlat canım muayenelerde büyüme devam ederse müdehale edilmesi gerekiyormuş