D-uysal happypregnant29 evet kullanıyorum sabah ac diye verdiler ama çok kötü yapıyordu beni doktora sordum o da gece yatmadan önce iç dedi bi sıkıntı olmadı hiç
melikeyldrm_54 happypregnant29 ben kullanıyodum bıraktım çünkü midemi çok kötü yapiyodu. Kansız kalmısım şuan kan serumu takılıyorum hergün haftaya doğumum var. Ben ihmal ettim siz etmeyin kızlar onu içemiyosanız baska deneyin ama kullanın
happypregnant29 Maria9 ben başka marka kullanıyordum o yüzden sordum gyno ferro sanol sağlık ocağındaki doktor yanlış anlamış bunu yazmış
happypregnant29 Teşekkürler kızlar ben gyno ferro sanol kullanıyordum da bi sormak istedim bende diğerini gece kullanıyordum sanırım bunu da öyle yapıcam
EsmaVera happypregnant29 yaaa ciddi misiniz ben bu ilaç işini hiç ciddiye alamadım nedense ya …hatırlatma kurayım bari bir içip bir içmiyor modundayım:/
Eylem_kaya07 Bana da ondan verdi doktorum ben icemedim midem bulandı. Doktor a söyledim damla yada şurup verebilir misiniz diye kaşık şeklinde şurup verdi daha rahat içiyorum. Gynofero çok iyiymiş aslında içinde folik asit takviyesi de varmış
Baloncuk41 Eylem_kaya07 aynı türevde ilaç dimi benim b12 im düsük onun icinde ilac kullaniyorum ama bunu kullansam dahami iyi olur acaba bitti ilac pazartesi alicam sorucam eczaneye!
Busebse Benimde kan degerim 9 a dusmus doktor maltofer diye bi ilac verdi ama kullanmadim pekmez fln yiyorum ins yukselir 😞
Eylem_kaya07 Evet bunu çok öneriyorlar aynı içerikleri gördüğü için benim midem bulanıyordu onu içince o yüzden devam etmedim
happypregnant29 EsmaVera evet burdan çevremden çok duydum. Ben nerdeyse hiç aksatmadım ama yinede normalinden düşük çıktı doktor şimdilik sorun yok ama hiç aksatma dedi. Mutlaka hatırlatma kurun 😇