Benim küçük meleğim sen yanımda iken senin doğuşunu, ömrüme gelişini yazmak tarifi eşsiz bir mutluluk, sonsuz şükür varlığına.
Bebeğim, sen karnımda 39 haftalık olduğun da doktorumuzun doğumu tetiklemesiyle başladı her şey günlerden 17.04.2021 🙃 o gün anneciğinin hafif kanamaları olmuştu, ertesi gün ise artık nişanımız bozulmuştu 🙃 sana doğal yolla kavuşmak için hamileliğimde hiç hareketsiz kalmadım her gün düzenli yürüyüşler hareketler yaptım oğluşum 🙏 32. Haftama kadar çalışmıştım zaten senin için her şeyin en iysini istedim her zaman şükürler olsun ki benim açımdan bir eksiğimiz yoktu 😊 ilk kıyafetini alırken de son kıyafetini alırken de hep aynı heyecanla yaptım alışverişlerini içinde seni düşünerek, mis kokunun hayalini kurarak geçirdim günlerimi 🙏 senden önce ki hamileliğimde meleğimi, kardeşini kan pıhtılaşması yüzünden kaybettik anneciğim, bu nedenle her gün iğne vuruyordum senin o minik kalbin sağlıkla atsın diye ❤️ hiç şikayet etmedim sen yeter ki iyi ol annem 🥰 gelelim büyük güne 19.04.2021 benim için dünyanın en güzel günü 🥰 sabah kalktık bebişim güzel bi kahvaltı yaptık seninle birlikte içimde heyecan birazda korku vardı açıkçası çünkü her an doğumun başlayabilirdi, bu arada evimizde değil, anneannengildeydik hizmette sınır yok akşama babanda geldi yanımıza saat 5 civarı pijamamda bir ıslaklık hissettim suyum gelmiş olabilirdi zaten o gün Ankara Şehir Hastanesine kontrole gidecektik kapıdan çıktık baban sen ben birde teyzen arabaya doğru yürürken suyum bir kez daha geldi yoğun bir şekilde işte o zaman heyecandan ayaklarım yerden kesildi baban arabayı kullanmakta zorlandı, dualarla gittik hastaneye acilden giriş yaptık doktor muayene etti ve 2 cm açıklığım olduğunu suyum geldiği için yatış vereceğini söyledi içerden tekerlekli sandalye getirdiler oturdum ama kalbim yerinden çıkacak baban ve teyzen kapıdaydı onlarla vedalaştık hatta ebe hanım babana eşyaları getirmesi gerektiğini söyledi baban “ben çok heyecenalıyım dediklerinizi anlamıyorum” dedi 😊ağlamamak için kendimi zor tuttum takii yanlarından ayrılıncaya kadar süzüldü gözümden yaşlar 😢 bizi odamıza çıkarttılar hemşire giyinmem gereken önlüğü ve yapmam gerekenleri söyledi banyoya girdim ama ellerim titriyor iki dakikalık işi yarım saatte yapamadım 😪 yatağa uzandım damar yolum açıldı nst bağlandı sancım yoktu kalbin çok güzel atıyordu ❤️ tekrar muayene ettiler 2 cm açıklık ama bu anlattıklarım hepsi 1 saat içinde gelişti annecim, saat bu arada 20.30 civarı, telefonum yanımdaydı ama hemşire artık telefonumuda vermem gerektiği söyledi daha çok strese girdim çünkü telefonda teyzelerinle görüşüyordum rahatlatıyordu beni neyse ki odada ki telefonu kullanabiliyorduk anneannen aradı sesini duyunca dayanamadım oda benim annemdi oda yaşamıştı bu heyecanı 😢 sesi titredi ama bana güç vermesi gerektiğinden ağlamadı zor tuttu kendini hissettim 😊 biz konuşurken doktor girdi içeri Ruhiyya Ucucu ismi. Telefonu kapattırdı suni sancı başlıcaz senin sancın yok 2 3 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerek dedi. Şaşırdım çünkü daha odaya çıkalı 1 saat anca olmuştu bu arada suyum sürekli geliyordu ayağa kalkınca, hemşire geldi suni sancı takıldı 10 dakika sonra belimde ağrı hissettim ardından nst alarm vermeye başladı kalp atışların düşüyordu şaşkındım içeri birden 20 kişi girdi herkes bir şeyler yapıyor en son baktığımda 60lara kadar düşmüştü minik kalbin😢 bana oksijen verdiler bir yandan kağıt imzalatıyorlar bir yandan çorap giydiriyorlar ben ise Allahım seni bana bağışlasın diye dua ediyorum ne oldu iyimi onu kaybetmek istemiyorum diye bağırdığımı hatırlıyorum 😢 sedyeye aldılar bizi hızlı bir şekilde kapılara çarpa çarpa ameliyathaneye girdik sonta takıldı acı hissetmedim çünkü o an tek düşündüğüm şey senin sağlığındı 😢 anestezi uzmanı kaçta yemek yedin diye sorup durdu cevap bile veremedim korkuyordum böyle hayal etmemiştim. Üstüme yeşil örtüleri örtmeye başladılar rüyamıydı gerçekmi rüyaysa uyanmak istiyordum çünkü ben o ameliyattan çıktığımda seni göremezsem ölürdüm annem ❤️ narkozu verdiler alırken sedyeyi yumrukluyordum onu hatırlıyorum. Uyandım etrafımdan sesler geliyordu gülüşmeler falan boğazım yanıyordu halen ameliyathanedeydim gücümün yettiğince yaşıyormu diye sordum, yaşıyor annesi çok tatlı bir bebeğin oldu dediler dünyada duyduğum en iyi haberdi nerde diye sordum, seni bekliyor dinlenme odasında dediler, sedyemi değiştirdiler canım yandı açıkcası ama umrumda değildi seni görmeye gidiyordum odaya girdik yüzünü gördüm şapkan gözlerini kapatmıştı ağlayamadım sevinemedim yaşadığım duygu çok garipti anlatamam ebe hanım göğsüme getirdi seni sen emdikçe dünyalar benim oldu sütümüz vardı çünkü 😊 annecim bu arada baban dışarda çok ağlamış bize bir şey oldu diye çok korkmuş 🤗 odamıza çıktık baban geldi öpüştük koklaştık üçümüz 🤗 canım yanıyordu ama sana bakınca bir şeyim kalmıyordu. Yanımdasın sağlıklsıın şükürler olsun seni verene ❤️ KALBİM ❤️
Ankara Şehir Hastanesi ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim 🤗