Kubra5734 Ataninannesi cnm bebegini baskalariyla kilo kiyaslamasi yaoma insanin beklenenden dusuk cikinca kilosu moreli bozuluyor yeterki saglikli olsunlar kiloya takilma
Zhrblt Ataninannesi valla en son çarşamba gittim ben o zaman 34+4 dü 2700 küsürdü o zamanlar bu salı tekrar gidicez inşallah bende çok merak ediyorum🙆🏻♀️
Fatmaada2015 Ataninannesi tam 36 da 3.100 gr 49 cm demişti doktorum şimdi Pazartesi 37 olacağım o zaman gidicem inş kilo alır son 10 gün kaldı doğuma ne alsa kardır
Ataninannesi Kubra5734 yok ben 20 gündür karantinadayım ondan önce doktor randevum vardı gidemedim haliyle nerden baksan iki ay oluyor merak ediyorum bende bilincindeyim sağlığın herşeyden önemli olduğunu
Nurcaa Ataninannesi kiloya çok takmamak lazım 2500 gramı geçsin yeter 😘 sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemlidir her zaman inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
Zhrblt Ataninannesi amiinnn cemil cümlemize inşallah kuzum Rabbim tüm anaları evlatlarına kavuştursun inşallah🥰😍
Zeynep0606 Ataninannesi 3 gun once 35 hafta tam 2600 du onumuzdeki hafta tekrar randevum var bakalim ne olmuş