Gerçekten cidd ciddi bu soruyu mu soruyorsunuz🤦🏻♀️Ve buraya yat kalkma duş alma diyenler gibi mi düşünüyorsunuz?Gerçekten bu ülküde bu kadar bilgisiz kalınabildiği için üzülüyorum artık bu yazılara tahammülüm kalmıyor.Güzel kardeşim boyle bi inanış boyle bi hurafe bilgiler yok! Spermlerin Rahime nasıl ulaştığına dair birşey bilmiyosanız anlatan doktorlardan dinleyebilirsiniz.Boyle bi teori Yani burada soylenilenlere göre hiçbirşey yok.Spermler ilişki esnasında ilk on saniyede gider ve kapanır, sonrasında ister düz duvara tırmanın hiç birşeyin manası yoktur.Yani ilişkide boşalma olduktan ilk beş on saniye önemlidir.Geri akan meni ise spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlayan faktördür.Ben neredeyse iki yıllık evliyim ve ilk ayımda hamile kaldım çok şükür.Sadece yumurtlama günlerinizi takip edin ve gün aşırı ilişki yaşamaya özen gösterin.Lütfen bilgisiz kalmayın, bilgilenin.Yazılanların hiç birinin bilimsel bir açıklaması yoktur.Sadece kulaktan dolma bilgilerdir.Hayırlısıyla sağlıkla bir yavrunuz olur inşallah 🌺