Gulilhan Merhaba 10 haftalik hamileyim mide bulantilarim oluyordu biraz geçti ama ilk başlarda sudan tiskindim suan zorla su icmeye calisiyorum ama olmuyor. En fazla 1 litre iciyorum, bu durumu yasayan var mı. Cok uzuluyorum bi sorun oluru diye😒
Btl2612 Gulilhan bende çok kustum bulantilardan sudan bile tiksindim hatta 1.5 ay banyoya bile giremedim şimdi 35 haftalık oldum hala su içemiyorum korkma Allah’ın izniyle bişey olmuyor… Tabiki içsek iyi ama olmayınca olmuyor işte
Masalannesii Gulilhan bende 19.haftaya kadar ne yemek yedim ne su icebildim aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyordum o haftalarda normal canım su icememe normal bende o haftalarda tiskindim kendini zorlama su içmek için ben sade su içemiyordum bir dilim limon at içine 5 dk bekle limon aromasını versin o şekilde yavaş yavaş iç canım 🌸
glnzem Gulilhan ilk zamanlar bulantıdan dolayı içememeniz normal bir zaman sonra geceleri susadığınız için uyanacaksınız. 😊 en azından bende öyle oldu bende çok su içen birisi değildim ama şimdi su dayanmıyor
Gulilhan Btl2612 evet acayip moralimi bozuyor herkes 3 litre diye baskı yapiyor iyice sogudu.😪 tesekkur ederiim
yelizyeliz momlove1 su ihtiyacını su dışında hiçbir içecek karşılamaz🙂 günde saf olarak 2-3 litre su tüketilmeli
Btl2612 Gulilhan üzulme hiç bebek senden alıyor bide sen hiç iceniyir da degilmissin ben hastanede yatıyordum sadece serumla besleniyordum ilk 4 ay
Asyaayaz1 Gulilhan komposto şekerli olduğu için suyunuzu fazlalaştırabilir ve şeker riski yaratabilir bunu dikkat ederek tüketin 🌸
momlove1 Gulilhan benım doktorum üç lt iç içemesen bile en az bir bucuk litre su geri kalanı meyvesuyu ve komposto ile dengele dedi hergün için meyve suyunuda kendin sıkmalısın dedi sende dene bence canım belki bi süre sonraa alısırsın herkeste sususzlık aykinı etkiyi yaratmıyor napalım diyip kulak ardı etme doktorunlada mutlaka paylas illaki sana bi öneri sunacaktır
Asyaayaz1 Aynı senin gibiydim cnm ama zamanla sürekli su ihtiyacı hissetmeye başladım Bebek büyüdükçe gece bile susayarak uyanır oldum inşallah seninde olur🌸
Gulilhan momlove1 doktorum ile konusacagim tekrar zorla ic dedi ama birsey onermedi. Psikolojik mi ne bobreklerimde agrı hissediyorum 🤦♀️ cok kafaya taktım sanırim
04052016mh Gulilhan suyu tatlandırsan belki daha kolay içersin, limon, elma,salatalık falan gibi canım
Mom2525 Gulilhan ben çözümü yemeğin ynainda içecek gibi su icmeyle buldum herkes çay meyvesuyu içerdi ben sadece su içtim normalde günde 3 lt su içerdim hamile kaldığından beri susuzluk çekiyordu bünyem bu sayede toparladım hem kusuyorsaniz egerki yemekle içtiğiniz su sayesinde daha rahat kusma gerceklestirirsiniz ben şu icmedigimde boğulacak gibi kusuyordum
Liyaa Mom2525 kesinlikle. Susuz yediğim zamanlar boğuluyorum resmen kusarken. Ayy Allah’ım hatrlamak istemiorm🙄 gerçi daha iki gün önce yasadm ama buna şükür
momlove1 yelizyeliz doktor yanlıs biliyo demekki :) ben bana söyleneni söyledim ama doktoruma bi söyleyeyim bakalım ne diyecek teorinize
Zezeeeyyldrm Gulilhan tuzlu leblebi yersen tuz içme isteğini artırır ve içebilirsin sade içmeye çalışırsan zorlanırsın
Yenianneadayi2208 Zezeeeyyldrm tuz gebelikte tehlikeli canım.Yüz eller ve ayaklarda ödemden ötürü şişlik yapabiliyor , böbrek ve mide rahatsızlığına neden olabiliyor.Aman kaş yapalım derken göz çıkarmayalım 😊
Maria9 Soğuk su içmeyi dene ben tek çareyi bu şekilde buldum anca öyle midemi bulandırmıyordu 29 haftalık olduk hala soğuk su içebiliyorum sadece