Melekalkan06 Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim ama son 2 haftadır bebeğin tekmelerini kasıklarımda hissediyorum, erken doğum riskim vardı ilaçlarımı bıraktırdılar normal mi sizce 😞
Esediii Melekalkan06 bende 28 im yarin 29.haftaya giriyoruz ayni bende hissediyorum ama 2 gun once kontrolüm vardi doktor hersey cok iyi guzel dedi bence sorun yoktur stres yapma
Mlkrfk Melekalkan06 erken doğum riskin varsa ilaçalrı neden çok erken bıraktırdı ki doktorum daha çok erken olası bir doğum için Allah korusun. Benimde riskim var 35 e girdik ilaçalrı 36 37 de bıraktırıcam hazır da bekliyor zaten dedi. İniallah zamanında sağlıkla kucağımıza alalım 🙏😇
glcncbn Melekalkan06 bende 30+4 haftalığım, Benimde sanki aşağıyı ayaklarıyla ittiriyor gibi baskı var. Ama benim bebek dönmüş kafasından baskı uyguluyor.
Melekalkan06 Ay insallah hepimiz sağlıklı, gününde bebişlerimzi kucağımıza almak nasip eylesin rabbim 🙏
Melekalkan06 Ezgifatma2010 doğrudur ilk gebeliğimde yasamadıgımı bu gebeliğimde yaşıyorum o yüzden evham yapıyorum sanırım, işte nst sancım falan cıkınca insan bi düşünüyor ☺️
Melekalkan06 Mlkrfk çok fazla inanmıyormuş, erken doğumu engellediğine daha çok erken çok küçüğüz ben anlamadım bu doktoru doktor değişikliği yapıcam sanırım 🙄
Mlkrfk Melekalkan06 öyle şey olur mu ne demek inanmıyormuş. Kullananlar ve gerçekten ilaçla ertelenen onlarca erken doğum yalan mı yani. Siz bence doktorunuzu değiştirin ilaçları da bırakmayın erken doğumu erteleyen ilaçalrı en azından diğerlerini bilemem ama. O ilaçlar gerçekten erteliyor. Vücuda hormon salgılıyor tutunmasını destekliyorlar kasılmalı önlüyorlar sancı girmesini önlüyorlar. Bunu doktorum daha iyi bilmesi gerekir halbuki. Çok hassasım bu konu da lütfen doktorunuzu gözden geçirin bebeğinizin sağlığı çok önemli şu dönemde. Korkutmak için asla söylemiyorum aynı şeyleri kendim de yaşıyorum şu an o yüzden 29. Haftamdan beri ilaçlarla haplarla duruyorum o yüzden etkisine ve faydasını çok fazla gördüm ben. Bi akrabam da ilacı bıraktığı günün gecesi doğum yaptı. Doktoru 37 de bıraktırdı o gece doğum oldu. En azından bir ay daha dayanması lazım anne karnında 🙏🙏 risk olmaSa normaldir diyebilirim ama risk var dediğiniz için bu kadar uzun yazdım amacım asla tedirgin etmek değil olamaz da… yaşadıklarımdan yola çıkarak fikrimi belirtiyorum 🙏😇
Melekalkan06 Mvi inanın bilmiyorum hiç bişeyde söylemiyorlar inanırmısınız daha kaç kilo onu bile bilmiyorum
Melekalkan06 Mlkrfk#14695859 bende inanamadım öyle diyince ne alaka dedim çevremde bu ilaçlarla erken doğumu önlenen kişiler Var işte doktor var doktor var ne bileyim pazartesi insallah tekrar gideceğim farklı doktora