Merve2772 İyi aksamlar anne adayları ben 2 bucuk aylık hamileyim ve covit testim pozitif cıktı içinizde atlatan varmı ben cok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.
TazeAnnee6767 Merve2772 canm bnm bende 4 buçuk aylikyim bnde aynı seklde covid yakalandım şükür bir sıkıntım Yok ama c vitamini ve düşünmemeye hayret göster
TazeAnnee6767 Merve2772 bnde aynı korkuyu yaşadım ve beni aradıklarında meyve yiyorduk resmn bogazmda kaldı diyeblirm sana ağlamaktan konsmdm bile yanı eşim konuştu eşim çok destek cikti sagolsn üzülme geçecek diye bol bol vitamin gerekli
Damlabekizzzz Merve2772 8 aylık hamileyim bende 5 gün önce pozitif çıktı ve hala covidim iştah kaybı olabiliyor ama yemeye çalışın mutlaka meyve sebze yiyin ben sebze sevemediğim halde yemeye çalışıyorum ve sürekli ellerinizi dezenfekte edin motivasyonunuzu bozmayın sakın normal grip gibi düşünün
TazeAnnee6767 Meltem_ Meltem_ pazartesi 10 güne tamamliyoz ama hafif ağrılar var baslardaki gibi boğaz ve kulak ağrısı Başladı yine yine gecmdi sanırsam diye düşünüyorum tekrar bir test düşünüyorum 10 gün sonunda ama bakalm
Sualpzey Benimde 10. Gün ama ateşim var parol kullanıyorum sürekli ve canım hiç bi şey yemek istemiyor siz nasıl yiyorsunuz
TazeAnnee6767 Sualpzey canm kndini zorla yemek için bol bol meyve ye hatta gerekirse vitamin ilaçi kullanın
Meltem_ TazeAnnee6767 bende cuma bitiyor ama haftaya salı günü test yaptırmam gerek benim gittiğim hastane psndemili hasta kabul etmiyor negatif çıkarsa bebeğimi görebilsem bakalım
Serifesahin Merve2772 bende daha yeni atlattım.bebeğe bişey olmuyor dedi doktorum 🙏 seninde geçecek inşallah 🤲
se26es Merve2772 bende 2bucuk aylikken atlatmistim simdi 8ayligiz cok sukur bebege bi zarari yok bol bol c vitamini al , hatta saglik ocagini yada eczaneni arayip sor propolis damla kullandirmislardi bana ilac vs kullanamadigimiz icin . Allah sifa versin 😊