aysenazhca 24 haftalık gebeyim göbeğimde tüylenmeler oluştu bu konu hakkında fikri ya da yaşanmışlığı olan var mı? Nasıl gider bu tüyler?? 🙋🏻♀️
Ps17 aysenazhca benimde oldu . Şuan 37 haftalığım geçmeyi bırakın iyice arttı . Döküldü diyen de var bende geçmedi diyende var 🤷🏻♀️
Oykuaygun aysenazhca benim var ya bayağı da arttı ama sorun etmiyorum pek dökülsün dökülmesin çok önemli değil 😁
SerpilEsra aysenazhca oglumda oldu dogumdan sonra dokulur dediler dokulmedi bende agdaya basvurdum suanki gebeligimde dahada artti
PIRIL aysenazhca benim de oluştu. Doktorum bunlar sonra dökülecek dedi. İlk hamileliğimde dökülmüştü. Hormonal değişime bağlı normal
Mrymonek 17.haftadaym benimde var. Önceden az vardı hiç yok diyemem. Ama şimdi baya belliler. Doğum sonrasi dökülüyorsa sorun yok :)
cryingbaby aysenazhca benimde var hatta acayip cok tuylendim sonlara dogru; suan 36+2 yiz, sirtima hic bakmadim, annem soyledi sirtimda tuylenmis. Dokulur heralde 😔
mucizebebek03 cryingbaby maalesef benim yeni olmasına rağmen sırtım göğüslerim göbeğim hatta gerdanımda bile çıktı 😬ne yapacam şimdiden bilmiyirum kalçamda bile cıktı yaa şaka gibi inşALLAH dökülür ya dokulmezse😱😱
cryingbaby mucizebebek03 bence kesinlikle mudahale etmeyin agda jilet vs, dokulme ihtimali cok yuksek hormonlarimiz eskisine donecek elbet🤣
mucizebebek03 cryingbaby inşALLAH döner yaaa 2 hamilelik geçirdim tüy döken kediler gibi resmen tüylerim döküldü ☺😃bunda niye böyle oldu ki😏😏
ruyadandunyaya Şki sene lazere gittim hamile kaldıktan iki ay sonra tüylenme oluştu ama çok çok azdı ağda yaptım ( arkadaşlarım da öyle yapmışlar ) sonra bi daha çıkmadı şu an hala tüysüzüm
aselnannesi aysenazhca bende 17 haftalık hamileyim önceden da vardı ama şuan baya kıl oldu hamileyken oluyormus döküluyor diyorlar ama sanmıyorum hiç 😂😂
ruyadandunyaya aysenazhca ama dökülür canım bende de tüylenme olmuştu 6. Ayda döküldü orayı hiç almadım bile