UralAybars0921 eminenura sizi cinsiyet değişen bebişlerde kraliçe ilan ediyorum. Hem gülümseyerek hem de şaşırarak okudum. İnşallah detaylıda netleşir 🤩
eminenura UralAybars0921 hahahaha gerçekten anlamlı bi birincilik benim için😂😂 yaşarken çok korkunçtu şimdi güldürse de😂🥰
kucuktosbik27 Nundiyebiri suyu öncesinde kontrolden önce değil yani o hafsya kadar iyi tüketsin anlamında söyledin ayrıca zaten muayneden önce lavobaya gidin diyorlar bebek hareketsiz olmasın diye tatlı yemeyi öneriyor perinatolog size önermemiş olabilir zaten açıkladım ben arkadaşa doktorun önerisiydi diye neye göre kime göre yanlış birde ☺️
UralAybars0921 eminenura gerçekten kim olsa önce şok olur, alışınca gülmeye başlar 😍 ben de 20. Haftayı bekliyorum kesinleşince bir şeyler alırım diye, senden sonra iyice kesinleşse mi diye düşünmeye başladım 😂
eminenura UralAybars0921 ay artık o haftadan somra değişirse kızımı oğlan gibi büyütmek zorunda kalırım her şeyi hazır çünkü😂😂😂😂
mavisevdasi eminenura benim de aynı şekilde aynı hastanede ilk doktorum erkek dedi kalktık cinsiyet partisi yaptık kesin dedi çünkü sonra ilerleyen haftalarda aynı hastanenin farklı doktoru bana kız dedi bende şok oldum hiç bir alışverişim yok daha yavruma bir çorap alamadım bu cinsiyet meselesi yüzünden😂 bekleyip bayramdan sonra tekrar gidicem inşallah kesinleşir artık🤣
eminenura mavisevdasi insan ne yapacağını bilemiyor cidden yaa😂😂 bu cinsiyet de böyle eminim deyip sallanacak bir mevzu değil aslında😂
ATC eminenura gerçi bi arkadaşım hep devlete gitti pipi fotosu vermişlerdi herşeyini erkeğe göre hazırladı bi doğum yaptı kız 😂
MerakliAnne61 Nisa hastanesi guzelmi.kizlar odalari cihazlari flan sezeryan dogum icin hangi doktoru oneririsiniz tanidiklarinizin dikisini guzel yapan doktor onerisi benim dahanoncekiler estetik yapistirma buda oyle olsun dikis konusu onemli benim icin
Baharmm16 glnzem ayyyyy bana da oldu size de ultrasyon görüntüsü verip bakın pipi bu 3 mm denildi mi başka zaman gittim kız dedi 😁
eminenura -ilk-gebelik ay valla hassas bir konu bilemedim değişmez umarım hazırlıklar yapıldı o kadar😂
Baharmm16 eminenura kız elime pipi fotoğrafı verdi 😂😂😂😂😂 tekrar gittim dün kızımıza maşallah dedi ben şok eee bu erkek değişimiydi dedim 😂😂😂