[silindi] TheBaby benim oğlumda birtek karnım büyüyünce hamile olduğumu anlamıştım o derece.🙈 Sadece son ay ayaklarım şişti yanma oldu oda normaldi. Ama bu bebeğimde erken başladık belirtilere.☺️
[silindi] Sinemdmrcoglu benim değerlerime bakıldı normal herşeyin dedi ama bilemiyorum ya hormonel galiba.🌺
[silindi] melikeyldrm_54 himm bende oğlumda çok yaniyordum sıcağı seven biriydim nefret etmiştim resmen sıcaktan.
aslihanim22 [silindi] malesefki gebeliğin başından beri olup gebeligin sonuna kadar devam eden bir durum çok kötü oluyo o tatlı uyku esnasında 😏
[silindi] aslihanim22 tam dalmışım dün sonra birden bi uyandım sen misin uyanan yanıyorum hadi şimdi uyu bakalım sinir oldum kendimi dışarı atasim geldi.😂🙈
Redpepper Ben soğuk yerler bulup koyuyorum ayaklarımı valla bu genelde duvar oluyor veya yatak başlığı 😂
[silindi] Redpepper benim öyle bir şansım yok malesef ya kocam duvar tarafında.🙈 Bende kalkıp yıkıyorum biraz öyle serinliyorum eh işte ☺️🌺
Elcnbykckr [silindi] sırf bu sıcak basması falan derken sabah erken saatte kalkıyorum artık eskisi gibi sabahları uyuyamıyorum da
[silindi] Elcnbykckr uykumuzu da alıp dinç kalkamıyoruz. bugün kaç kez kalkıp yıkadım ayaklarımı ya uyuyamadım.🥱🥴