Sedaince Arkadaşlar sallanan müzikli ana kucağı arıyorum önereceğiniz model var mı bagi dandana anakucağı diye bi model var hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım 🙏
BegumIscanTunc Sedaince bende şuracıkta durayım bende almak istiyorum ama hiç bir fikrim yok ama bir tane beğendiğim var Joie serina 2 in 1 Ana kucağı güzel ve kullanışlı duruyor ebebekte 1700₺ fiyatı var
Busraaa1919 Sedaince https://ty.gl/iamscqfjw tavsiyeler üzerine bundan sipariş verdim umarım memnun kalırım ama kullananlar memnun kalmış güzel yorumlar var
Feyza-nur Sedaince bizde bagi dastana almayı düşünüyoruz ama birde civil çıkarmış dastanaya cok benziyor ve 13 kilo diyor aklım onada kayıyor ama hiç yorum yok etrafımda alanda yok cok kararsızım
Eylosunannesi Sedaince canim joienin 2 in 1 ana kucagini subat e bebek indiriminde 1200 tl aldim, henüz kullanmaya baslamadik insallah bayramdan sonra nasip olacak, ama eve getirince kurduk denedik cok güzel ozellikleri var tavsiye ederim
26Merve Sedaince Ben sunny baby markanın salincagini kullandim çok memnunum doğacak yavrumada aynısını aldım canım
Senemf54 Sedaince bizde e bebekten baby plus wind ana kucağını aldik henuz kullanmadık Ağustostan sonra inşallah 😇 950 TL gibi bi rakamdı indirimde 650 TL ye almıştiky