haticeD08 Sevgili anneler kaçıncı haftadan sonra randevularınız sıklaştı? 32. Haftadayım sürekli hastaneye gidip görmek istiyorum bir an önce 8 haftam bitsin istiyorum 😊
bus91 haticeD08 30 dan sonra 2 hafta da 1 gittim canım şuan 37 olduk 5 gune bır çağırdı dün gittim Çarşamba tekrar gitcem nst bağlıyor artık her hafta
Kubra5734 haticeD08 34den sonrs iki haftada cagarmaya basladi cuma gunu kntrolum var 36 olucsm. Bideki kontrolde ya yatis icin giderim ya son kontrol sonra yats olur sezeryan olcm
haticeD08 Gozdecaner Oykuaygun doktordan doktora değişiyor sanırım ben en son 28′de gittim bir ay sonraya gel dedi. Bu haftadan sonra iki haftada bir çağırır umarım🙏
melikeyldrm_54 haticeD08 34ten sonra her hafta gitmeye basladım ben canım çünkü nst ye giriyorum doktor kontrol ediyo falan son kontrolüm kaldı sonra doğum inşallahh
melikeyldrm_54 senem1234 hayır canım 2 veya 3 haftada bir ödüyoruz tam hatırlayamadım şimdi her hafta almıyo ama o kesin
aslannaz21 haticeD08 31+4te gittim 2 hafta sonra gel dedi randevu bulamadm pazartesi gidicem 34+1olcaz allahin izniyle
mom060 haticeD08 Ben 30.haftadan itibaren girdim nst ye 2 hafta da 1 35.haftadan itibaren hafta 1girdim 37 de de doğum yaptım