Emregizem kızlar affedin lütfen affınıza sığınarak söylüyorum bugün canımız yaş pasta hazır olandan çekmişti kayınvalidem de işten dönerken pasta getirmiş 1 tabak yedim ama çok huzursuzum keşke yemeseydim diyorum 😒 sizce bi sorun olurmu. 🙏 13+1 haftalığızz
MomHero2 Sermec27 Emregizem şekeriniz yoksa bence abartılacak bir durum yok. Bende tatlı yerim yani ilkinde de yedim hiç sorun yaşamadım. Ama gebelik şekeri varsa dikkat etmek gerekir
Sevimvrs Emregizem Benim yerime de bir dilim yiyin😂 Ben bulantım başladığında da yiyemiştim bulantım bitti hala yiyemiyorum çünkü bana acaip kokuyorlar🙈
Emregizem Sermec27 hiç ölçtürmedim yani olup olmadığını bilmiyorum yedikten sonra rahatsız da olmuyorum ama bilemedim
Sermec27 Emregizem 24 28 arası yapılıyor seker testi bende cıktı mesela ben yiyemiyorum bu tarz seyler
mlkkk Emregizem şeker yoksa ki bu haftalarda belli olmaz bi pasta yedim diye huzursulanıyorsan ben kafamı taşlara vurayım ne canım çekse yiyorum 27haftalığız en başından beri tadımlık da değil doyumluk 🤦🏼♀️Kasılmaya düşüğe sebep olmayacak herşeyi yiyorum tabi karşılığı bana kilo olarak dönüyor dönmese Allah allaah 😂
Emregizem mlkkk ay benimde herşey yiyesim var ama işte korkuyorum arada duruyorum 😂😂yiyince de psikolojim bozuluyo😂
mlkkk Emregizem kilo alma kaygım olmasına rağmen yiyorum malesef😔 yani dünyaya getireceğin de insan sonuçta senin için yararlı olan ona da yararlı zararlı olan ona da zararlı ama nasıl ki bize bi anda zarar etmiyorsa bebeğe de öyle düşün ona göre dayanamayıp yesen bile vicdan yapma bi kereden bişey olmaz 😊