Nesli23 Birbirimize çok dua ettik bu platformda yeni hastaneden geldim düşük iğnesi vuruldum.bugün de bana dua eder misiniz.ismim Neslihan 10+0 haftalık hamileyim ayetel kürsi okur musunuz.tüp bebek annesiyim Rabbim tüm bebekleri korusun.
Dilara0638 Nesli23 Allah evladınızı size bağışlasın benimde 7.haftada kanamam olmuştu çok korkmuştum ama iğnenin faydasını gördüm sonrada progestana devam ettim şükür atlattık darısı size inşallah 🤲🏻
Nesli23 Dilara0638 ben de Progestan kullanıyordum kanama olunca çok üzüldüm Rabbim evlatlarımızı bağışlasın
yuvamerve17 yuvamerve17 Nesli23 birde benim ilkinde 13. Hafta da kalbi durdu , bu gebeliğim de yine 9. Haftalar da kahverengi lekelenmem oldu 2 defa iğne oldum 18. Haftaya kadar progestan fitil olarak kullandım şükür bi daha sorun yasamadım. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Nesli23 yuvamerve17 kalbi neden durmuştu acaba.çok zor gerçekten.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Ezgi-94 Bende 6 haftalık hamileyim kahve rengi pıhtılı kanamam oldu bugün hastanede yattım serum ve iğne vuruldum doktor ne iyi ne kötü birşey dedi alttan ulturasonla baktı kalp atışları var ama haftaya belli olur dedi rabbim hepimizin bebeğini korusun
Nesli23 Ezgi-94 sizi çok iyi anlıyorum şu an.Allah bebeğinizi size bağışlasın bana da iğne vurdular gönderdiler.pıhtı varmıydı dedim yok dedi alttan muayene etti bir sıkıntı görünmüyor kanama durmuş dedi.kahverengi akıntı vardı nerden geldiği belli değil.Allah büyüktür sende içini ferah tut
Masalannesii Nesli23 okudum canım rabbim seni ve yavrunu korusun her türlü kötülükten şu mübarek günlerde senin için yaptığımız dualar kabul olsun rabbim karnındaki bebeğinin yüzü suyu hurmetine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲❣
AhahHbzhz Nesli23 rabbim evladını sana bağışlasın canım tuvalet dışı hiç kalkma benimde olmuştu kızımda o hafta kanamam ilaçla durdu bi süre sonra tuvalet dışı hiç ayağa kalkma allahin izniyle rabbim korur melegini