annelinkoo Kızlar son günlerde göğsüm (affedersiniz) bi bakıyorum yapış yapış olmuş şekerli bişi değmiş gibi ama süt damlası felan görmüyorum nasıl geliyor bu süt gelmesi olayı acaba benim de öyle olabilir mi az miktarda gelip nemlendiriyor olabilir mi ?
Erceyl annelinkoo proktolin hormonu salgıların başlamış canım ondan doğuma hazırlıyor seni ;) bebiş icin hazırlanıyor
Aysun1983 annelinkoo süt gelince de böyle oluyor iç çamaşırın destekli ve ya telli ise doğuma kadar onlardan kullanma derim
annelinkoo Erceyl yani ama süt geldiğini hiç görmüyorum bu nemlilik ona mı dair 🙄ayy gelsin kuzucuklar az kaldı
annelinkoo Cilemsimsek ben de 34 ün içindeyim işte ama hiç süt geldiğini görmedim sadece o yapış his nemlilik war sen süt geldiğini görüyor musun 🙄
Erceyl annelinkoo vücut kendini hazırlıyor şuan göğüs kanalların hazırlanıyor bu durumda azda olsa gelmesi normal ben mesela örnek vereyim çok ilginç bişi benim kızım emmedi ve emen çocuğa bayılıyorum bu kac kez denedim yeni doğan bebeği kucağıma alayım eve geldiğimde bakayım göğüsümde leke oluyor beynim o kadar işlemiş ki doktora sordum. İçgüdüsel dedi ;)) küçük bebek seveyim koklayın kucağımda yaptırınca oluyor;)))) benim başka sorunlarim var bide ama cok değişik bişi
Cilemsimsek annelinkoo beyaz sütyen giydigimde sarı lekeler oluyordu göğüsümü hafif tutunca sarı su akiyor 28. haftada afedersin ama eşimle birlikte olurken onun ağzına göğüsümden tat gelmişti
Lilo annelinkoo göğüslerin sut uretimine hazırladığı söyleniyor. Atletim lekelenmis sarimsi bi baktim iki damla akiyordu sapsari sut. Sonrasında gelmedi tekrar sıkınca seffaf renkli geliyor ama sıkmıyorum.
annelinkoo glcncbn aslında uyarmamak gerekmiş göğsü rahimde kasılmayı tetiklermiş ama bende öyle değil kaç haftalıksın peki
annelinkoo Cilemsimsek ben beyazı cok tercih etmediğimden herhalde. 28 den beri yani way be benimki biraz geç kalmış o zaman😄
annelinkoo Aysun1983 aa ewet iç çamaşırım hem destekli hem de telli özellikle sarkmasın diye böyle giyiyodum 🤦🏼♀️