Sareliidunyam Yaseminkosar22 tam 5 haftalık. Yarın ilk kontrole gideceğim. Şimdilik sadece uyku hali ve en ufak şeyde yorgunluk oluyor.
Elcnbykckr Sareliidunyam bende öyleyim 5+5iz Yorgun’um halsizim uykum geliyor yarın ilk kontrole gidicem ilk defa
Eylul1987 Seferiyehatun bitki caylarini bu surecte fazla onermiyolar. Bendede ayni sorun var 3 4 gundur hosaf kuru kayisi yemekten bi hal oldum. Dun gece kayisi ile cevizi suya koydum sabah ictim sanki daha iyi geldi
Seferiyehatun Eylul1987 ıslanınca yiyemiyorum ki, kuru olarak yiyorum ancak. Birde keten tohumu yoğurda karstrip yigecegim bakalim
2kizanasi 5+5 olduk bizde çarşamba kontrolüm var 🥳 Çok kasık ağrım oluyor kitleniyorum bazen, dinlenmeye vakit yok 11 aylık kızım var 🐥
Tugba61 4+4 teyim bende 24 Mart son adet tarihim kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti dışında başka bir belirtim yok bazen belirtiler kesiliyor acaba birşey mi oldu diye korkuyorum hep belirtim olsun istiyorum 🤣 daha önce bir kaybım var o yüzden rahat değilim
Derinim2203 6 +3 uygulama göre ama bizim geç dölnme bir hafta geriden geliyorum keseyi gördük çok şükür göğüs ağrım kusmam yok bulantı var tansiyonum da sürekli düşüktür 🤲
Tugba61 btl-34 aaa ne güzel 🙏🤩 ovulasyon testi kullandım yumurtlamam 4 nisan 19 nisanda öğrendim 460 beta hcgyle doktor randevusunu 6. Haftaya aldım belki kalp atışını da duyarız diye daha önce bi kaybım olunca biraz daha temkinli ilerliyorum ☺️ Siz gittiniz mi
Ikus Senay3838 alala ya bende yarın gidicem bakalım ne dicek ama korkuyor insan ya insallah bebisler saglukla tutunmus gelişmeye baslamislardir 🤲
Senay3838 Ikus İnşallah canım aminnnn 🌸 Her kanama düşük tehlikesi değilmiş ama tabi tehlike var inşallah rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
btl-34 Tugba61 aynıyııız😁 bende test kullandım 1 nisanda yumurtlama oldu 14 nisanda 230 beta ile öğrendim adetimden 3 gün önce. 20 nisanda tekrar kan testi verdim 3370 çıkmıştı. Çarşamba günü için ilk doktor randevum var daha fazla dayanamadım☺️
Tugba61 btl-34 bende 21 inde tekrarladım 960 çıktı sonra bıraktım takip etmeyi 2 katına çıkınca. Senin döllenmen benden erken olmuş dolayısıyla beta hcgnde ona göre gayet güzel ☺️ Hadi inşallah çarşamba günü güzel haberler alırsın Allah yüzümüzü güldürsün ☺️😍
btl-34 Tugba61 aminn inşallah sende hayırlı haberler alırsın sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah❤️ Hangi şehirdesiniz
ozdcnblt Yaseminkosar22 Haftamda kahve lekelenmem olduğu için panikle kendimi doktorumun yanında buldum 🙈 kalp atışını duyamadık ama usg de bebeği ve kalp atımını gördük. Tedbir amaçlı yinede 1 hafta sonraya kontrole gidicem 😊