Edgnssss kivirciginannesi kivirciginannesi 2291 hcg çıkmıştı kan verdikten sonra muayene oldum 4.haftası kesede görünüyor dedi doktorum
Birumuteses29 Senay3838 benimde son adetime göre dün 5+6 ydı ama doktorum geriden geliyo 5. Haftasında daha yeni dedi ama benmki tüp bebek size sıkıntı olabilir dedimi geride olmasını haftanın
Glbhr-97 Nur0808 inşAllah duyarız kalp atışını ya o kadar heyecanlıyım ki 🤲🏼🤲🏼 Allahın boş çevirmesin bugün ikimizide
Nur0808 Glbhr-97 canım çok şükür duyabildik kalp atışlarını senden de güzel haber bekliyorum bizim minnak 6+1 imiş
Whiterose89 Ben de dun kalp atisi duydum iki hafta sonra tekrar muayene. Bu arada karindan bakti sikisik gitmemisim bulanik gorundu aklinizda olsun karindan bakilacaksa sikisik daha net olur
Whiterose89 Arkadaslar bu arada bu program 1 gun eksik mi hesapliyor gebeligi 6+6 olmasi gerekirken 6+5 yaziyor sizce neden son regl 10mart
SimgeAydn gktggtuu benim adetime 3 gün var ve adet olacakmışım gibi hissediyorum sizce gebelik olabilir mi
gktggtuu SimgeAydn Ben adet öncesi normalde belirti yaşarken hiç yaşamamıştım ama tabi herkesde farklı belirtiler oluyor 4+4 olduk ama sadece uyku hali var onun dışında bulantı dönme vs hiç bir şey yok
Busra1818 Elcnbykckr Bende 6+0 günlük oldum 2 gündür felaket uykulu halleer ve mide bulantısı ve yanma başladı acaba hep böylemi devam edeeer 🤔
Elcnbykckr Busra1818 evet suan bende 6+0 sabahları uyuyamıyorum midem kötü oluyo ama kusma yok halszlik var iştahım hiç yok nerdeyse
Kbr-shn Bende 5+2 günlük yarın ilk defa doktora gidicem bakalım inşallah keseyi görürüz sırt ağrım ve ara ara kasık ağrılarım oluyo bulantı yok inşallah normaldir 😊
elfcaglar1 Bulantıdan ölüyorum ama kusma yok gece uykum bölünmeye devam Perşembe günü ilk kontrolüme gideceğim 6+2 görünüyor şu an bakalım ne olacak 22 nisanda betam 2217 çıktı bakalım ne olacak 🌸