Melekmfgny Aslhn18 benim 12. Haftada başladı canım 18 haftalık olana kadar devam etti suan 25 haftalık☺️
Hazanil Aslhn18 bence olmasa daha iyi peşine düşme 6 da başladı 35 hala devamke 🤣 ilaç kullanıyorum 😖😂
Yenianneadayi2208 Aslhn18 6+5im ve 3 4 gündür bulantılarım var umarım uzun sürmez , su bile içemez oldum 😔
kbra_kurtt mucizem09_ benimde ilk baslarda yoktu hic suan 15. Hafdayim ve suan başladı normalde bitmesi lazim ama…kahvaltiyi 11 12 de yapiyorum bununla alakali olabilirmi
mucizem09_ kbra_kurtt olabilir canim ac karnina midesi insanin daha cok bulanir kahvaltiyi yapinca geciyormu peki yoksa gun boyu devammi ediyir
kbra_kurtt mucizem09_ genelde sabahlari oluyo ama,gun içindede pek istahim yok… 4 ayinda bitiyo artik kilo almaya baslarsin dediler ama bende tik yok
Burcu4135 Aslhn18 7. Hafta da basladı 16 hafta da Bitti sükür ama kabus gibiydi bu gecen süre. İnsallah sizde olmaz yasamayam cok anne adayı var. Heves de etmeyin gercekten berbat.
a_burcu_bur PurpleTail ayy maşallah 🧿 bende de hiçbi belirti olmadı. 14 haftalık, inşallah da böyle devam eder 🤲
mucizem09_ kbra_kurtt bende tam almadim 5 bitcek benimde istsh benimde yok zaten mide bulantisindan sonra istah kalmiyor bende oyle oldu herkesin bunyesi farkli tabi
bademsekeri42 Aslhn18 7 de başladı 13 e kadar 😱 inşalşah hiç başlamaz sizin ki çok zor bi dönemdi gerçekten
Symazturk Aslhn18 başlamadı 😁 5. Ayımız bitti daha da olmaz zaten , siz de başlamaz gibi düşünün çünkü bulantı yaşayanların çok sıkıntı çektiğini okumuştum . Galiba genelde 8-10. Haftalarda başlayıp 2. Trimestera kadar sürüyor 😌
Ankara_06_ Aslhn18 Benim bulantılarım 6. haftada başladı canım bazende bulantı mide yanmasıyla birlikte geliyo ama çok şükür istifra etmedim hiç. 8+5 iz halada devam ediyo bulantılarım.
_Aysgll_ Aslhn18 6.haftamda başladı benim 🤦 aşırı mide bulantısı ve kusmayla. Sonra ilaç aldım biraz hafifletti 10. Haftamdayim ama ilacı almayınca yine devam ediyo 🤭