PurpleTail Benim hiç başlamadı ne bulantı ne koku hassasiyeti .İlk haftalar doktoruma soruyordum daha erken daha erken diye diye 2.trimestera geldik artık bulanmaz diyorlar ☺️
kbra_kurtt mucizem09_ benimde ilk baslarda yoktu hic suan 15. Hafdayim ve suan başladı normalde bitmesi lazim ama…kahvaltiyi 11 12 de yapiyorum bununla alakali olabilirmi
Bsradnz18 Zeynp93 benimde bugün 6. hafta oldu aşırı tiksinti ve iştahsızlık var sizinde böyle mi başladı
Aslhn18 Ayy her hamilelik farklı derler ben kızımda 6 ay kustum 2 .ci gebelikte sabahları bu 3.cü gebeligim 5 hafta doldu umarım baslamaz 🙄😂
Bsradnz18 Aslhn18 benimde oğlumda sadece sabahları kustum sonra baya iştahım açılıyordu bu baya zorlıcak tiksinti ve koku hassasiyeti kötü
NeslihanDuz Ben 21 haftalık hamileyim ama bendede mide bulantısı, tiksinme vs hiçbiri olmadı 😊 Rabbim herkese kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah 🌸
mutlugebeee Aslhn18 7. Haftama girerken başladı 8+3 hala devam 🤢 Ama doktorum prilam diye bir ilaç verdi gece yatmadan içiyorum en azından sabahları rahat ediyorum