Burcuk tabi. Valla bi envanter cikarmak istiyordum ben de.
Chicco kanguru, chicco bebek telsizi, Chicco bebek cantasi, kraft puset (oto koltugu olarak da kullanilanlardan) bunlar arkadaslarimdan geldi.
Baby2go park yatak, keremcebebe oyun parki yatagi, 2 tane beyaz alez, 1 uyku seti, 1 nevresim takimi, 1 yedek carsaf.
Kanz bebek arabasi ve yagmurlugu
2 tane kumas alt acma. Soo baby kucaklayan ana kucagi titresimli muzikli olandan. 2 tane sulu dis kasiyici, 1 kaucuk dis kasiyici. Birkac tane cingirak tarzi oyuncak, 1 tane disney minnie pelus oyuncak aldim bir de sarki soyleyen yumusacik bir bebek, 2 tane de el koordinasyonunu ve sıkma gucunu gelistirecek sıkınca ses cikaran pusete asilabilen oyuncaklardan aldim onlarin markalari Prego.
Sevibebe giderli kuvet, kaztuyu sunger, banyo filesi, selulozik sunger hepsi Sevibebe. Bir de banyo kitabi aldim hani minicik resimli bebek kitaplarinin islanmayanlarindan.
Sevibebe bogulmayi onleyici yastik.
1 oyuncak minik araba. Bondigo ve Learning Toys dan bebegin zihinsel gelisimi icin oyunlar aldim ama bunlar icin cok erken ben biraz gelecege yatirim yaptim. Internetten uygun buldugumu aldim fiyati dusen kampanyali urunleri kacirmamak icin. Bir de malum hayat sartlari giderek zorlasiyor her sey cok fazla pahalilasti son aylarda ama bizim maaslar yerinde sayiyor bu yuzden 2 yas icin bile fiyati uygun gorduklerimi aldim. Bu oyuncak da oldu, pantolon da elbise de. Hamileligimin baslarindaki fiyatlarla simdiki fiyatlar arasinda bile o kadar fark var ki.😑
İki kalin polar battaniye, bir incecik polar battaniye, bir penye battaniye, iki orgu battaniye. Bir de kundak olabilen yumusacik battaniye aldik.
Kendime hastane cantasi icin bir kalin kirmizi gecelik, bir tane ince kisa kollu gecelik ve ince sabahligi, bir lohusa takimi diye satilan 3 lu pijama takimi, terlik, seyahat boy dis fircasi ve macunu, ped, kalin bir polar hirka, 2 emzirme atleti, 2 emzirme sutyeni, 1 emzirme onlugu, corap, ic camasiri koydum. Bebis icin de bir kundak battaniye kalin, bir ince battaniye, bir 10 lu hastane cikisi, Bebise ince ve kalin alt ustlu eldiven sapkali takimlardan 4 tane, uni yenidogan islak mendili, bebedor gogus pedi, bebedor firca ve taragi. Bol bol ve her boy citcitli body aldim. Ebebekte 4 tane fiyatina 5 tane alabiliyosunuz tanesi 5-10 tl civarinda. Yenidogan da buyuk de adet hatirlamiyorum bile gordugumu aldim. Yazin ozellikle citcitli bodyle durcak zaten disari cikarken bi sort tamam.
Bebek sampuani, pisik kremi, banyo kopugu Sebamed in aldim.
Bebek bezini prima premium care alicam daha.
Benim dogum yapacagin hastane biberon ve emzik kabul etmiyor o yuzden almadim mecburi bi durum olmazsa almayacagim da. Cay bardagi ve cay kasigi istediler hastaneden doguma gelirken. Aklima gelenler bunlar cok sey aldim ama dedigim gibi uygun fiyata gordukce aldim ben stokladim.