BegumIscanTunc Rumi123 rica ederim canım alırsanız eğer cidden çok memnun kalacaksınız çünkü gerçekten hem hafif hemde kolay manevraları bile çok iyi evde deneme yapmıştım
Elifmstf Rumi123 tekerlekleri gayet büyük canım bende aynı model aldım. Hatta kutudan çıkartırken bu ön teker diye eşime uzattım yanlışın olmasın bu baya büyük arka tekerdir dedi. Arka tekeri tencere kapağı kadar diyebilirim😂
kuzucu_tugce2021 Rumi123 babyhope turner 360 dönerli travel sistem Bebek Arabasını kullanıyorum. Memnunum ağırlık olarak 10 kg
SeydanurBK Rumi123 henüz almadım bende araştırma aşamasındayım pazartesi günü gidip canlı görüp öyle karar vericem. Eğer videolardaki gibi çıkarsa kiwi City way modelini düşünüyorum fiyatı da gayet makul 1.400 lira gibi. Pazarlıkla biraz daha uyguna alınır diye düşünüyorum size de fikir olsun 🥰
maviscik77 Ben de sürekli instagramda otto plus görüyorum 900-1000 arası , trendyolda da var ama emin olamıyorum kullanan da hiç yok etrafımda , mağazalarda da 1500 dan aşağı bulamadım
Elifmstf Rumi123 biz uzun araştırma sonucunda yoyko ultimate travel sistem bebek arabası aldık. Kullanmadık daha ama çok begendik. Sürümü rahat tekerleri büyük kolay dönüyor. Tek elle acabiliyosunuz katlanirken iki elle kapatıyosun. Ağır da gelmedi bana travel sisteme göre. Bı sürü baktık canlıda kimini kaldıramadm bunu rahat tek başıma kaldirabilirim. Tavsiye ederim.
Cigdemmom Cigdemmom yani bir puset birde arabanın kendisi var tek başına birde bebekle onu aşağı indirmek zor ama normla şartlardada bebek arabası hafif olsa bile bebek ile aşağı inmek yine zor her halukarda yardım gerekiyor ben böyle düşünüyorum
MomHero2 Rumi123 tekerlekleri küçük ama istediğim yere gidiyor🙈😬 sürüşü çok kolay güç asla gerektirmiyor
rukiyece Bende easywalker baston tipi alıp pusetini ayrı almayı düşünüyorum arkadaşlar Başlarda pusetle kullanacağım sonra sadece baston olarak Travel sistemler bana nedense hep kocaman ve hantalmış gibi geliyor Easywalker araştırırsanızda çok çok kullanışlı tavsiye ederim ☺️
alyavetuna Rumi123 ben travel kullandim 14 ay boyunca çok qma cok memnun kaldım travelin konforu hiçbirinde yok. babyhome elite modeli kullandim dahansonra kızımda 14 aya gelince chicco liteway aldim baston bebek arabası ondanda memnunum ama.konfor travele göre daha düşük. ama cocuk yürümeye başlayınca arabayi indir çıkar kapat aç zor oluyor baston daha hafif.