ebozbey Kizlar Merhabalar. 3 buçuk aylık hamileyim doktor birsuru ilaç veriyor bunun içinde OMEGA 3 olarak kullandığım RED KRİLL Oİl diye bir ilaç var . Bu ilacı kullanan ve kullanmış birileri varmı? Pahalı bir ilaç buna benzer bir ilaç bulabilir miyim daha uygun?
Cansu-13 ebozbey ben omePA vm ile ocean D’3 kullanıyorum ayrı ayrı fiyatlarını bilmiyorum ama toplam 240 TL di
Cansu-13 Handannn86 ben de onu kullanıyorum kokusu kötü olmasa daha iyi olacakmış bebişim için mecbur içiyorum
Maria9 ebozbey bencede pahalıymış değiştirin doktorunda sorun yapacağını sanmıyorum bana da bi ilaç vermişti gyneferon sağlık ocağı ücretsiz başka muadilini verdi mesela işlev aynı marka farklılıklarına takılmazlar 🙏
Handannn86 Cansu-13 aksine bana da kokusu güzel geliyor ☺️ Hergun içiyordum fakat 7 ay bitti. Bebeğimizinde çok şükür gelişimi iyi olduğu icin haftada 3 e indirdi doktorumuz 🙄☺️
ebozbey Maria9 doktora söyledim maddi olarak sıkıntı yarattığını benimle dalga geçer gibi muadilini bulursan al dedi güldü bütçe sarsmaz bu felan diye bende inat ettim değiştirmek istiyorum😂