Alyaarasmom Kızlar kaçıncı haftalarınızda cinsiyet öğrendiniz cok merak ediyoruz biz 14. Haftama giricem bikaç güne ne diyosunuz
mmrv Alyaarasmom 12 de öğrenen de var 17 de öğrenemeyen de :) bende 14 de gittim doktorum kesin değil dedi soylemedi haftaya 18 de gidicem insallah bellidir artık. Yani doktoruna da çok bağlı. bebiş de saklamassa bu haftalarda görülebilir.
ikievlatannesi Alyaarasmom 16. Haftamda ogrendim 14. haftamda ogrenmek icin gittim ama bebisim gostermemisti belki senin bebisin gosterir canim insallah ogrenirsin 🤗😍
_Tugce_ Yaa biz 😀 16 da gittim kiz gibi gorunuyor dedi 22 de detayli icin gittim erkek dedi . kizimiz diye severken bi anda ogluma döndük :D
Hatunnn Alyaarasmom 12 de detaylida belirtiler kiz gbi dedi 2 hafta sonra kesin soylerim demisti gidemedim haftaya gitcem insallah :))
Sedaby Alyaarasmom ben 11+4 te ogrenmistim cinsiyetini. Doktora guvenmeyip baska hastaneye baska doktora gitmistim o da kiz demisti ayni gun😂 İnsallah sende ogrenirsin en kisa zamanda 🙏
SevdenurTirasci Alyaarasmom 13haftalıgım normalde her hafta kontrole çağıran doktorum 25gün sonra gel dedi bende çok merak ediyorum cinsiyetini 😇
burcutet 14. haftadayım ısrarlarıma rağmen doktorum birşey diyemem henüz dedi 😔 Çoook merak ediyorum en az 2 hafta daha beklemek zorundaymışım