Edahamdi123 Canımmmm kızlar 37.haftadayım ama acayip halsiz bitkinim sırtım bacaklarım parmaklarım her tarafım uyuşuk ve ağrıyor parmağı mı oynatacak halim yok bir de korona var ya aklıma hemen o geliyor benim gibi durumlar yaşayan var mı 😢😢😢
Minnakkkk Edahamdi123 öncelikle çok geçmiş olsun bence test yaptırmanızda fayda var çünkü covid ile belirtileriniz çok benzer belki yoktur bile ama şüphe dahi olsa ben olsam test yaptırırdım
elifnurrrr Edahamdi123 Canım seni korkutmak istemem ama benim karantinam bugun bitti 29 haftalık hamileyim bende senin gibiydim sırtım Ve göğüs ağrım vardı ve parmağımı kıpırdatmaya halim yoktu heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu bian yatakta felç oldum flaan sandım testim pozitif çıktı mutlaka test ver bence
Melikeiy Edahamdi123 benimde halsizliklerim hat safhadaydi yığılıp kalıyordum resmen yatsrken bile dinlemezdim meğerse kan değerlerim düşmüş serum yedim 4 tane takviye şükür iyi geldi doktorunuza değerlerinize baktırın derim.
Edahamdi123 Minnakkkk bende iftardan sonra gidip yaptırayım taraftarıyım ama insan ben dre yoksa ya yapılırken kaparsam korkusu da sarıyor bir yandan doğuma ne kaldı diyor İnsan korkuyor
Minnakkkk Edahamdi123 içinizi ferah tutun bence inş kapmazsınız gerekli önlemleri alırsanız biley olmaz Allah’ın izniyle. Eylül ayında kovid oldum ve belirtileriniz çok benzer sanki bütün gece koşmuşum sonra da yetmemiş temizlik yapmışım gibi Yorgun’um parmaklarımı oynatmak istemiyorum diyordum
Edahamdi123 Minnakkkk bende şuan öyleyim vallahi ama son 10 günüm felan kaldı acaba onun halsizliği mi diyorum yatamıyor insan sabit yatmakdan mı oldu anlamadım gitti😔peki tedavinizgörürken hamile miydiniz
Minnakkkk Edahamdi123 yok canım değildim yani son zamanlar ağır geçiyor ama yine de tedbirli olmak gerekiyor diye düşünüyorum
Zeynep51_ Ben de 37. Haftadayım sürekli uykum geliyor bebişler ağırlaştı diye galiba canınızı sıkmayın
Zeynep51_ Edahamdi123 burnum sürekli tıkalı olduğu için gece lavabo seansları düzenli uyuyamıyorum ona yoruyorum
Seyhasya Zeynep51_ bu bendede var tıkaniyorum dua ediyorum bu çarşamba 37 haftalik olucaz doğuma kadar iyi olsam diye dua ediyorum