FatosEngin Ozge890 erken doğum riskim vardı 24. Haftamda hastane için bavul hazırlamaya başladım 27. Haftamda bitti hazırlığım 28. Haftada doğum yaptım 🥰
Ozge890 Mrvakkl inanki bende daha haizrlamazdim birazcık bizim,minnigimiz bizi korktu hazırlıyım dursun bi kosede
FatosEngin Ozge890 suan bebeğim doğalı 3 ay oldu ama düzeltme yaşıyla 35 günlük sağlık durumu iyi şuan Allah’a şükür benim 20 haftalık kaybım oldu birden bire 2 hamileliğimde yaşadıklarımı doktoruma anlattım ve rahim yetmezliği teşhisi koydu buyuzden tekrar erken doğum olabileceğini söyledi ve onun doğrultusunda ilerledi yine erken doğum yaptım ama 7 aylık
Aysun1983 Ozge890 tam da bugün hazırladık 35+1 bezimiz eksik kaldı onu da alırız bir kaç gün içinde tam birde kendime terlik alamadım daha 😄
SerapNil Kızlar ben 37. Haftada hazırladım çantamı üç bölüme ayırdım hastaneye götürülecek olanları doktorumun ve okuduğum kitapların sayesine. Çantamda neler var bununla ilgili her şeyi ayrıntılarıyla videomda anlattım, umarım sizlere de faydası olur 😊
Aysun1983 AhahHbzhz bende 2 adet ekledim doğum 3,5 hafta sonra yelek bile koydum yeni doğan ne kadar da olsa üşür falan hastane sıcak ama tedbirli olmakta fayda var
nhl_1 Ozge890 27+2 yim ve 25 li haftalarda hem kıyafetlerini yıkayıp ütüledim hemde çantasını hazırladım erken yapmama rağmen bile zorladım herşeyi hazır çok şükür ki uğraşmama gerek kalmıcak
SerapNil Ftma1aa çok teşekkür ederim canım aminnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok az kaldı kavuşmaya 😍
FatosEngin Pln1305 bana serklaj yapıldı 3 ayımda ama 3 hafta sonra dikişlerim düştü kendiliğinden daha sonra servikal pesser halka takıldı bana 27. Haftama kadar o kaldı
Elifaltun Ozge890 31+3 haftaligim bu hafta yikamaya baslicam inslh 32 bitmeden hazir olsun istiyorum.