Busrasener43 Kızlar 23 haftalık hamileyim bugün ayaklarımın biraz şiştiğini farkettim normal mi acaba daha erken diye düşünüyodum ben ödemler için
Senaaa1 Busrasener43 ödem istemesekte oluyo 35.haftamızı dolduruyoruz biz iki dakika ayakta dursam balon gibi şişiyo hiç rahat değilim tuza dikkat edip bol su içmeme rağmen yine oluyo fakat sizin için daha erken gibi geldi bana çünkü benim vücudumda 30dan sonra ödem tutmaya başladı
SB_ Busrasener43 benimde 20li haftalarda başladı maalesef.. Bol su Yürüyüş Magnezyum kullanmaya başlayın eğer kullanmıyorsanız Sade kahvede ödem attırıyor
Buketkucuk Busrasener43 ödemdendir muhtemelen benim de 36.haftamda başladı şuan 38 haftalığım ellerim ve ayaklarım da var🙊
Busrasener43 Senaaa1 bazen tuzu kacirabiliyorum acaba o yüzdenmi diye düşündüm çok deyil ama bariz bi fark olduğunu farkettim eskisine göre
Senaaa1 Busrasener43 siz yinede elinizden geldiği kadar tuza dikkat edin daha zamanınız var çünkğ çok zorlanırsınız suyuda bol için
Busrasener43 SB_ hakkaride oturuyorum iş nedeniyle malesef burda yuruyus yapmak biraz imkansız bol su tüketiyorum magnezyumda kullaniyorum hamile pilatesi yapayim bali çok teşekkür ederim internettede yazıyo 5 aydan itibaren başlıyor diye ama emin olamadım
Busrasener43 Senaaa1 çok su tüketmeye özen gösteriyorum ama yürüyüş yapamıyorum oturduğum şehir sebebiyle bence birazda onunla alakalı hamile pilatesi yapsam iyi olur en azindan
SB_ Busrasener43 kesinlikle bi şekilde kan dolaşımını hızlandırmak gerekiyor hareketlerle pilates güzel fikir yürüyüş yapamayanlar için
Buketkucuk Busrasener43 evet az kaldı bol bol su için tuzlu yemeyin inşallah fazla olmaz ben tuzu kısmadım pek ama suyu bolca içmeme rağmen oldu🙊
Busrasener43 Buketkucuk illaki olucak hiç olmayan yoktur sanırım tabiki önemli olan daha fazla olmasını önlemek