Kadersfk Kızlar 29 haftaligim makat bölgemde çıkıntılı bişey çıkmaya başladı dokununca acıyo böyle bı durum yaşayan var mı umarım basur değildir pazartesi doktora gideceğim bı size sorayım dedim
Nuraygokce Kadersfk aynı sorun bndede var basur memesi gibi tuvaletini yapınca çıkıo ittirince içeri gidio ama korkuyorum bnde 🤦♀️🤦♀️
Sermec27 Kadersfk bende de vardı bemim baya ilerlemiş ti ama pıhtı atmıştı 1 hafta önce spinal anestezi ile lazerle ameliyat oldum ben
Almilaaa Bende olmuştu kanıyordu da hamilelikte oldu daha önce öyle bir sorunum yoktu doktorum doğumdan sonra yüksek ihtimal geçer demişti öyle de oldu canım şuan hiç kalmadı ama yine de doktoruna danış sende istersen
drn05 Almilaaa ay nasıl rahatladım ya. Şuan kanıyor çünkü o kanadıkça ben strese giriyorum sezeryan o bile düşündüm. Teşekkür ederim
Almilaaa Heppimum hayır doğumdan sonra kendi kendine geçer dedi geçmezse cerrahi müdahale yaparız demişti ama şükür geçti doğumdan sonra
Almilaaa drn05 stres olma canım hamilelikten önce hemoroid sorunun yoksa hormonlardandır muhtemelen. Bende daha önce olmadığı için doktorum doğumdan sonra kendiliğinden geçer demişti. Umarım seninde doğumdan sonra hemen geçer çok zor bir durum biliyorum🥲